Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Noční můra matky: Půlročního syna jí zamkli v mateřské školce. Nechali ho zcela bez dozoru!

Autor: shp - 
12. listopadu 2018
05:49

Maminka z americké Montany prožila nejhorší chvíle svého života, když přijela vyzvednout svého půlročního syna do mateřské školky. Tanaya Merchen (30) se zděsila, když zjistila, že zařízení Kids R US Childcare Center je zavřené. Její zděšení bylo o chvíli později ještě větší, když se dozvěděla, že její malé dítě bylo v budově zavřené samo, bez jakéhokoliv dozoru.

Když jsem dorazila do mateřské školky kolem tři čtvrtě na šest odpoledne, celá budova byla temná a vypadalo to, že je zavřená. Snažila jsem se otevřít dveře, ale byly zamčené. Okamžitě jsem zpanikařila,“ řekla Tanaya televizi KULR 8.  

Ihned proto zavolala ředitelce mateřské školky Evi Pickering, které řekla, co se stalo. Pickering naskočila do svého auta a ihned spěchala na místo. „V tu chvíli jsem opravdu nevěděla, kde je můj syn, jestli je s ní, či uvnitř, nebo co se děje,“ pokračuje Tanaya.

Když přijela na místo, odemkla budovu, aby posléze zjistila i s matkou, že malý Avery se nacházel uvnitř sám, bez jakéhokoliv dozoru. Ředitelka se omluvila s tím, že k omylu došlo kvůli nedostatku komunikace.

Rozzlobená matka však na zaměstnance mateřské školky podala trestní oznámení. „Nevím, jestli ještě někdy budu v klidu. Cítím se traumatizovaná kvůli synovi a nevěřím nikomu,“ zlobí se Tanaya. Jak se ukázalo, zaměstnanci školky odjeli dříve, protože byl pátek a oni už chtěli volno.

lenora ( 12. listopadu 2018 10:59 )

Tak tak. Spanelsko to same. Po pulroce doma hybaj makat

matylda-rut ( 12. listopadu 2018 10:45 )

To je v USA fakt normálka,matky musej makat,aby měly na nájem,na zdr.pojištění, důchodové,tam se o tebe nikdo nepostará.

Nuni27 ( 12. listopadu 2018 10:44 )

Bože, vy chytrolíny! Než začnete blbě plkat, co dělalo půlroční dítě ve školce, tak si zkuste zjistit, jak dlouhé jsou mateřské (rodičovské) různě po světe. Nebudete za slepice

matylda-rut ( 12. listopadu 2018 10:43 )

Protože žije v USA,kde je to normální.Tam se musí makat od nevidím do nevidím a děti jsou v celodenních jeslích.A přesto jsou lidi co si myslej jak si tam nežijou a oslavujou USA.

Monikay ( 12. listopadu 2018 10:42 )

co dělá půlroční dítě ve školce!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání