Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dětský postrach kradl auta a srazil policistu: Dostal 4 roky natvrdo!

Autor: chal - 
31. října 2018
22:28

Dennis, postrach okolí, byl oproti Kashovi Parkinsonovi (18) z anglického Ashtonu amatér. Dennis na rozdíl od Kashe totiž nefetoval, nikdy neukradl auto handicapovanému muži, nevyhrožoval lidem smrtí a rozhodně nesrazil autem policistu. Skutečný postrach se těmto prohřeškům nevyhnul a stráví kvůli tomu čtyři roky za mřížemi.

Vypadá na 12, ale ve skutečnosti je plnoletý, takže za své činy musí nést odpovědnost. Těžko říct, kde se stala chyba a co je důvodem otřesného chování 157 centimetrů vysokého Kashe Parkinsona. Během uplynulých let se však stal skutečným postrachem okolí.

Pro zábavu kradl auta a motorky, terorizoval svou babičku, fetoval a vyhrožoval lidem zabitím. Policisté ho mnohokrát zadrželi právě pro krádeže, ale i drogovou kriminalitu a vandalismus. Když ho soud umístil do ústavu pro mladistvé delikventy, vyhrožoval tamním zaměstnancům, že je ubodá a postřílí. Těžko říct, jestli vyhrůžky agresivního zakrslíka někoho skutečně vyděsily.

Kash na svůj profil na sociální síti rád umísťoval fotky, na kterých kouří marihuanu nebo řídí motorová vozidla. Snímky působí skutečně zvláštně, zvlášť když na nich figuruje na první pohled malé dítě. Parkinsonovo problémové chování vyvrcholilo letos v květnu.

Malý výtržník se vezl kradeným automobilem s falešnými značkami, když ho zpozoroval konstábl Haxby, který se rozhodl podivně vyhlížejícího řidiče zkontrolovat. Parkinson ale zastavit nehodlal. Následovala tak tříminutová honička, která skončila bouračkou.

Zloděj narazil do auta v protisměru. Policista se ho okamžitě pokusil vytáhnout z auta, ale zarputilý chuligán ho místo toho nabral na kapotu. Konstábl Haxby byl sice zraněný, přesto se mu ale nakonec povedlo Parkinsona otevřenými dveřmi zpacifikovat taserem. Dětsky vyhlížející zločinec při honičce způsobil škodu v hodnotě 400 tisíc korun.

Ještě před tímto incidentem ukradl Parkinson se svým gangem automobil handicapovanému muži. Policistům tehdy dokázal ujet vysokou rychlostí po chodníku, kde si hrály děti. Kradený vůz policisté po několika dnech našli v nepoužitelném stavu.

U soudu působil Parkinson znuděným dojmem, nezájem dával ostentativně najevo zíváním. Až se prozívá čtyřmi lety ve vězení, čekají ho na svobodě nejspíš krušné chvíle. Na jeho profil na sociální síti totiž píší majitelé jím odcizených aut a motorek s tím, že si na něj počkají.

„Tak ty rád kradeš motorky. Malá rada – v blízké budoucnosti tě poctíme návštěvou, tak se připrav,“ napsal jeden z naštvaných motorkářů. „Slyšel jsem, že to ty jsi mi ukradl motorku. Až se dostaneš z vězení, najdu si tě. Všichni tě už máme dost!“ sdělil výrostkovi další.

Antonin Blaha ( 1. listopadu 2018 07:11 )

Sakra proc uz zase neni diskuse u clanku rvacky vojaku z Afganistanu?Hodne lidi ma na ty jejich mise stejny nazor a pokud se jim to nelibi je jejich vec a pokud se ukaze ze rvacku zacali oni okamzite je propustit z armady ,agresivni pakaz .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání