Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Katka (15) je už 3 dny nezvěstná: Rodina se bojí, že ji někdo unesl!

Autor: chal - 
28. října 2018
16:55

Policie vyhlásila pátrání po 15leté Kateřině Kubešové z Chebska. Dívka je od čtvrtka nezvěstná. Podle rodiny byla naposledy viděna v Pelhřimově, nebo Humpolci. Není jasné, jestli Kateřina utekla z domova, nebo byla unesena.

Podle informací policie pohřešovaná měří kolem 160 centimetrů, má štíhlou postavu, zelené oči a blonďaté vlasy. Podle členů rodiny může mít dívka vlasy nabarvené jinak. Na Facebooku se objevila informace, že by Kateřina měla mít vlasy obarvené načerno.

Dívka bydlela na Chebsku v Karlovarském kraji, ale naposledy byla podle rodiny viděna v Pelhřimově na Vysočině. Je tedy možné, že se momentálně nachází prakticky kdekoliv v České republice. Rodina nevylučuje ani možnost, že je dívka v zahraničí. Neví se, jestli byla unesena, nebo sama utekla.

„Ve čtvrtek se ztratila moje sestřenka. Naposledy byla viděna v Pelhřimově, ale může se pohybovat kdekoli po ČR, možná i v zahraničí. Je jí 15 let, barva vlasů se může lišit. Nevíme zda utekla nebo ji někdo unesl. Hledá ji i policie. Kdyby ji někdo viděl, prosím napište do soukromé zprávy nebo ohlaste na policii. Všem děkuji za sdílení,“ napsala na sociální síti k fotce hledané dívky její sestřenice Andul B.

„Kačko, vím, že to v životě nemáš jednoduché, ale vše se dá vyřešit. Jen se vrať, máme o tebe všichni starost,“ napsala další příbuzná.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání