Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilá učitelka nadýchala v mateřské školce 1,7 promile: Ohrožovala 18 dětí

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: shp - 
24. října 2018
17:12

Policisté dostali anonymní oznámení, že v mateřské školce v obci Mlynica v okresu Poprad je jedna učitelka viditelné opilá. Ženě (52), která měla na starosti 18 malých dětí, dali po příjezdu na místo fouknout a nestačili se divit. Nadýchala skoro 1,7 promile.

O případu informoval portál aktuality.sk, kterému policejní mluvčí Jana Ligdayová řekla, že žena nafoukala přesně 1,67 promile. Strážci zákona již ženu obvinili z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Svým jednáním mohla ublížit malým dětem.

Tato Popradčanka v pátek 19. října popoledni ve stavu vylučujícím způsobilost, který si přivodila předcházejícím požitím alkoholických nápojů, vykonávala zaměstnání jako učitelka Mateřské školy v obci Mlynica,“ uvedla pro web Ligdayová.

Podle jejích slov s hladinou 0,80 mg/l etanolu v krvi mohla ohrozit život a zdraví svěřených dětí. „Paní učitelka byla zadržená a umístěná do cely policejního zajištění. Vyšetřování uvedeného případu bylo následující den ukončené a to návrhem na podání obžaloby,“ uzavřela policejní mluvčí.

VIDEO: Po sociálních sítích se šíří šokující video, na kterém ruka údajně náctiletého rodiče nutí potáhnout z marihuanové cigarety a napít se z lahve alkoholu

Video  Po sociálních sítí se šíří šokující video, na kterém ruka údajně náctiletého rodiče nutí potáhnout z marihuanové cigarety a napít se z lahve alkoholu  - youtube.com
Video se připravuje ...

panamira ( 24. října 2018 17:23 )

A ona není člověk??? Jako by se nikdo neopil, někdo méně někdo více???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání