Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Okázalý život manželky (29) narkobarona »Prcka« (61): Předražená narozeninová párty pro dcery a luxusní dovolené!

Autor: rc - 
23. října 2018
00:00

Manželka narkobarona Joaquína Guzmána (61), přezdívaného »Prcek«, který čeká na soud v newyorské věznici, rozhodně nestrádá. Ba naopak! Bývalá mexická královna krásy Emma Coronel (29) si užívá života plného luxusu. Na sociálních sítích se chlubí drahými kabelkami a oblečením. Minulý měsíc pro své dcerky navíc uspořádala okázalou narozeninovou párty ve stylu Barbie!

Narkobaron »El Chapo«, přezdívaný také »Prcek«, se nechvalně proslavil po celém světě. A to hlavně díky svým vychytralým útěkům. Například v roce 2015 pláchnul ostraze přímo před očima! Utekl ze své cely 1,5 kilometru dlouhým podzemním tunelem, který vedl do domu v polích.

Nakonec se ho podařilo dopadnout a v současné době sedí ve věznici v New Yorku a čeká na soud, který by se měl konat začátkem listopadu. Předpokládá se, že soud s mexickým drogovým lordem se protáhne až na čtyři měsíce a to kvůli rozsáhlé dokumentaci, kterou je potřeba přečíst.

Zatímco Prcek sedí v cele, jeho manželka Emma Coronel si užívá života plnými doušky. Bývalá královna krásy se za El Chapa provdala v roce 2007 a manželé spolu mají dvě dcery, dvojčata Marii a Emali. Ačkoliv se dvojčata narodila ve Spojených státech, bydlí se svou mámou v mexické Sinaloe, kde El Chapo vedl drogový kartel.

Manželka uvězněného drogového bosse ale rozhodně nedře bídu s nouzí. Napovídají tomu fotografie, které Emma publikuje na sociálních sítích. Na jedné z fotografií stojí s dcerkami v luxusních pouzdrových šatech a holčičky drží kabelky od přední módní značky. Na jiném snímku se chlubí dovolenou v Los Cabos.

Ve velkém stylu musela být oslava sedmých narozenin dvojčat. Tu Emma uspořádala ve stylu Barbie. Na dětské párty nechyběl obří růžový dort a hrad. „Celý její příběh je šílený. Jde a před každým předvádí své bohatství a okázalý život,“ řekl pro New York Post bývalý agent protidrogového oddělení.

amej ( 23. října 2018 12:03 )

Žádná velká kočka to teda není a on vypadá taky jak zahradní trpaslík.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání