Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Záhadné zmizení sestry Kateřiny: Ublížil jí někdo? Policie hledá tohoto muže!

Autor: ital - 
16. října 2018
18:44

Už skoro měsíc je nezvěstná a policie se obává nejhoršího. Zdravotní sestřička Kateřina Pešková záhadně zmizela v druhé polovině září a od té doby ji nikdo neviděl. Odjela z práce ve svém autě i se dvěma jorkšíry. Policie nyní zveřejnila nové informace, z nichž vyplývá, že by ve zmizení mohl mít prsty její bývalý přítel, v jehož přítomnosti byla naposledy spatřena. Mohla se žena stát obětí násilí?

Dne 23. září zmizela beze stopy zdravotní sestra Kateřina Pešková, jež pracovala v pečovatelském centru v Doubravčicích v okrese Kolín. Podle TN.cz z práce odjela svým vozem značky Audi Q5 i se svými dvěma psy, jorkšíry, a rovněž se svým bývalým přítelem.

„Oba spolu odjeli vozidlem Audi Q5, registrační značky 2AE 0613 směrem na Brandýs n. Labem. S sebou měli dva jorkšírské teriéry. Je velice pravděpodobné, že se pohřešovaná stala obětí násilného trestného činu,“ uvedla policie v nové výzvě případným svědkům.

Policejní mluvčí Martina Fejfarová však odmítla odpovědět na dotaz, zda je ze zmíněného trestného činu podezřelý práce Kateřinin bývalý přítel. „Je to jedna z vyšetřovacích verzí. Je samozřejmě také možné, že je žena v naprostém pořádku,“ řekla TN.cz.

Policisté v souvislosti s případem pátrají po muži na snímku výše. Nechtějí ale prozradit, o koho jde. „Muž, se kterým žena odjela, měl na sobě bílé triko s dlouhým rukávem, na přední části obrazec kruhového tvaru, černou mikinu bez kapuce na zip s malým bílým nápisem na prsou a vzadu obrazec a nápis rovněž bílý, červené vybledlé džínové kraťasy po kolena a na nohou sportovní obuv černo-červené barvy se zavazováním na tkaničky.“

„Žádáme občany, kteří viděli bílé vozidlo Audi Q5 se značkou 2AE 0613, pohřešovanou Kateřinu Peškovou nebo jejího bývalého přítele v neděli dne 23. 9. v době od 11:25 hodin do pondělí 24. 9. v šest hodin ráno, aby volali na 720 042 951 nebo na linku 158,“ uzavřeli.

nika70 ( 17. října 2018 00:21 )

Co chudáci pejsci???

Monikay ( 16. října 2018 20:08 )

u těchto pohřešovaných je to individuální - zda se ozývají denně, nebo jednou za měsíc, asi už má policie nějaká vodítka k tomu že by mohla být v nebezpečí. Třeba to ještě dobře dopadne...

ja-stana ( 16. října 2018 19:27 )

Ne, z dědictví po staroušcích.

agfor ( 16. října 2018 18:55 )

Audinu si koupila z vejplaty ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání