Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Osamělá žena lákala na sex: Vyklubal se z ní muž (33), který si takto natočil 150 chlapů

Autor: chal - 
21. září 2018
17:33

Floridská policie ve čtvrtek zatkla Bryana Deneumostiera (33) za natáčení sexu bez vědomí partnerů. Podvodník z Floridy přestrojený za ženu oklamal minimálně 80 heterosexuálních mužů, aby s ním měli sex. Bez jejich vědomí je při tom natáčel. Nyní mu hrozí až deset let vězení.

Celkem 150 mužů natáčel Deneumostier při sexu. Víc jak polovina z nich o tom ale nevěděla. Potenciální sexuální partnery k sobě domů lákal pod falešnou identitou. Na internetu se prezentoval jako osamělá žena v domácnosti. Když se mu nic netušící muže podařilo nalákat domů, před aktem jim zakryl oči páskou a spustil kameru.

Záznamy pak umisťoval na svou stránku straightboyz.com. Videa s podvedenými heterosexuálními muži měla být hlavním tahákem webu. Vyšetřovatelé se nyní probírají jeho obsahem, aby určili, kolik nafilmovaných lidí je oběťmi zločinu.

Natáčení pohlavního styku bez vědomí partnera není jediným Deneumostierovým prohřeškem. Podvodník čelí také žalobě kvůli sexu s nezletilým. K tomu mělo dojít na hotelovém pokoji, kde, jak sám obžalovaný potvrdil, sexuální partneři strávili několik dní a holdovali alkoholu a drogám.

Video: Transsexuálka Tereza po plastické operaci prsou: Četnost podobných zákroků stoupá!

drazor ( 21. září 2018 17:54 )

To je zase slovo ,,přestrojenžý,, pomalu v každém článku nějaká chyba. Vážení psaní je vaše profese, to se flákat nedá. Redaktora vyhodit, neumí psát tak ať dělá jinde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání