Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nenávistný důchodce zastřelil přes plot svého souseda (†57)! Trefil ho přímo do hlavy

Nenávistný důchodce zastřelil přes plot svého souseda (†57)! Trefil ho přímo do hlavy (ilustrační foto)
Nenávistný důchodce zastřelil přes plot svého souseda (†57)! Trefil ho přímo do hlavy (ilustrační foto)  (Autor: Reprofoto TV Markíza)
Autor: jh - 
16. září 2018
16:14

K tragédii došlo na Slovensku v obci Sereď. Ján, který měl se svým starším sousedem dlouhodobé spory, právě sklízel jablka ze zahrady, když ho kulka zasáhla do hlavy. Jána našla jeho manželka, až když už bylo pozdě.

Zastřelil ho vzadu u plotu. Společně s jeho otcem, s mým dědou, jsme ho zvedali,“ řekl televizi Markíza syn zastřeleného muže. Podle něho je soused psychicky narušený a na rodinu střílel už několikrát. Ačkoliv útoky hlásili na policii, muž v agresi pokračoval, až vyvrcholila v chladnokrevnou vraždu. Střelec skončil ve vazbě.

„Jedná se o staršího pána, který má vůči nám neustále nějaké výhrady. Můj otec podniká, to mu taky vadilo, že je podnikatel,“ vysvětlil syn zastřeleného muže.

PPP150W ( 17. září 2018 08:57 )

Co na tom chápete? Někdo vás bude štvát, tak ho odstřelíte? Podobné problémy lze řešit i jinak. Z vlastní zkušenosti vám mohu říct, že můj soused mně štval tak dlouho, že dnes lituje, že je mým sousedem. Bez pušky a bez intervence úřadů, vše v rámci zákona. Legrační na tom je, že o mně v zoufalství roztroubil takové věci, že se jeho nemovitost, ze které se chce odstěhovat, stala neprodejnou.

PPP150W ( 17. září 2018 08:52 )

To je celkem logické. Opravdu duševně zdravý člověk nikoho nezavraždí. Horší ovšem je, že diagnóza psychické poruchy má velký vliv na výši trestu, obvykle pro viníka příznivý, což ovšem nekoresponduje se zájmem společnosti, aby byli takoví lidé doživotně od ní izolováni a nemohli dále škodit. Do hlavy totiž nikdo nikomu nevidí a je známo spousta případů brutální recidivy.

hahapch ( 17. září 2018 04:56 )

takových případů přibývá a policie vyšetřuje až už se něco stane, má řešit dokud je čas už při ohlášení problémů se sousedem, dříve se trestalo zavřením do kriminálu těd jsou všichni prý psychicky narušení a skončí jen na psychině kde jej po čase pustí a může dělat dál co chce a vysmívá se že nebyl potrestaný jen si poležel v nemocnici a může si dělat co chce když má papíry že je psychicky narušený, oni moc dobře vědí co dělají a mnohdy vše dopředu naplánují, když soud určí psychina tak na doživotí at už nikomu neublíží, takové lidi mají být pod zámkem jinak se dokážou dost pomstít

Deneček ( 17. září 2018 02:01 )

Všimli jste si,že poslední dobou,jak někdo něco spáchá,tak se píše,že je psychicky narušený.

hirosk ( 16. září 2018 23:22 )

Viac zbrani medzi ludi! Keby mal kazdy zbran tak sa to nestane! Kazdy ma mat zbran, ziadne previerky, psychotesty! Kazdy ma pravo branit sa ked sused obera jablka!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání