Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po štěněti neštěkne ani pes! O týraného Marleyho se zajímaly stovky lidí, ale teď...

Autor: hra - 
8. září 2018
15:37

Stovky lidí volaly a chtěly se postarat o psa Marleyho, kterého „páníček“ surově týral a ještě se u toho nechal natáčet na video. Uběhlo pár měsíců, a po štěněti
neštěkne ani pes. Marley tak stále čeká na nový domov!

Byl to šok, když se na sociálních sítích rozšířilo video, na kterém mladík brutálně bil, škrtil a kopal už zraněného psíka. Marleyho se veterinářům podařilo zachránit. Než se dostal do péče útulku Animal rescue, podstoupil řadu operací. „Telefon zvonil nepřetržitě. Volali lidé z různých koutů republiky a všichni chtěli Marleyho,“ popsal Vladimír Kössl z Animal rescue.

Zvíře bylo ale v rekonvalescenci a nebylo možno ho vydat. Už dlouhé týdny je ale připraveno na odchod do nového domova. „I když zájemců byla spousta, zatím se nenašel ten pravý, kdo by mu mohl nabídnout potřebné podmínky,“ řekl Vladimír Kössl.

Tyran Marleyho Jakub M. (24) dostal roční podmínku s odkladem na 2,5 roku. Navíc se musí podrobit programu psychologického poradenství zaměřeného na zvládání agresivity, současně musí omezit požívání alkoholu a návykových látek.

muchojka ( 15. září 2018 13:45 )

...ano...a o tom to je!!!Asi vědí,proč vám ho nedali.Souhlasím s nimi,protože kdo pejska chce,udělá pro něj maximum!

muchojka ( 15. září 2018 13:43 )

tomu sám nevěříte,co taky píšete za kraviny,že?V kterém spolku jste zaevidován vy,at ho upozorním....ale asi v žádném,protože to by jste takovou p.íčovinu nikdy nenapsal,blbe!!!

Fata ( 9. září 2018 14:51 )

Zamysli se co hledas na druhem cekej na sobe je to zivy tvor a ma pravo na zivot

Fata ( 9. září 2018 14:46 )

 Kazdy pejsek ma pravo na novy zacatek a ma pravo poznat i to dobre i kdyz byl tyran a clovek mu da lasku a duveru vse se da zlomit nikdo by nenel driv odsuzovat.

jiri novotny ( 9. září 2018 07:19 )

Vzít si týraného psa domů není vůbec jednoduché. Měl by to být velmi zkušený chovatel a také solventní. S ohledem na zákroky, které absolvoval, nebude v budoucnu veterinární péče určitě nejlevnější.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání