Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka máchá hlavu syna (3) v záchodě: Nejedná se o týrání, rozhodla policie

Autor: rc - 
7. září 2018
19:25

Internet pobouřilo video, v němž máma ponoří hlavu svého teprve tříletého syna v záchodové míse. O případ se rychle začala zajímat policie, ovšem ta později na svém účtu na sociální síti informovala, že proti matce nevznese obvinění!

Na sociální síti Facebook se objevilo video, v němž máma máchá hlavu svého malého synka v záchodové míse. Video bylo natočeno na Floridě a matkou tříletého dítěte je podle informací New York Post Kaitlyn Wolf. Dítě ve videu křičí a pláče. Wolf však později prohlásila, že rozhodně nešlo o týrání dítěte.

„Byl to jen vtip. Jeho tvář se nenamočila. Není to špinavý záchod. V žádném případě nebyl týrán. Zní to, jako by hystericky plakal, ale to ne, ve stejné chvíli se smál. Poté, co video bylo natočené, přišel a řekl, že chce ještě jednou,“ uvedla pro People Kaitlyn.

Nikdo z uživatelů Facebooku však video nepochopil jako vtip. Vyvolalo spíš zděšení. Třináctisekundové video se rychle začalo šířit po internetu a případ někdo nahlásil policii. Strážci zákona okamžitě zahájili vyšetřování, ovšem ve středu se na facebookové stránce Policejního oddělení v Lessburgu objevilo prohlášení, že nešlo o zneužívání dítěte.

„V sobotu 1. září 2018 Policejní oddělení v Lessburgu obdrželo stížnost na video na Facebooku, v němž matka drží tříleté dítě hlavou domů a záměrně máčí jeho hlavu v záchodu, zatímco desetileté dítě incident natáčí. Okamžitě jsme zahájili vyšetřování tohoto znepokojujícího činu a upozornili na to Odbor dětí a rodin,“ uvádí policie v prohlášení a dodává: „Oni zjistili, že incident nedosáhl úrovně zneužívání dítěte.“ 

Strážci zákona dále v prohlášení dodali, že děti byly vyslechnuty soudním dětským psychologem a u výslechu byl také státní zástupce, který posléze dostal všechny dokumenty. Ovšem přes to, že policie podala žádost o zatčení matky dětí, státní zástupce tuto žádost zamítl s tím, že mají strážci zákona dodat více informací. V závěru policie slíbila, že bude ve vyšetřování pokračovat.

Pod prohlášením policie se rychle začaly hromadit nesouhlasné komentáře. „Vsadím se, že kdybych dala hlavu mé čivavy do záchodu, tak budu za mřížemi ještě dnes,“ píše jedna z uživatelek sociální sítě. „To je absurdní! Tohle že není zneužívání dítěte?“ stojí v dalším v komentáři.

luklovah ( 7. září 2018 21:21 )

Karkulko Mandat. Jakým příkladem jdete dnešním parchantům tak takové je máte.Už svým vyjadřovaním ukazujete jaká jste retardovaná a ubohá slepice.Slepici se tímto onlouvám je to proti různým lidem nádherné inteligentní zvíře.

mandat ( 7. září 2018 20:30 )

Neni napsane, ve ktere je to zemi. Asi to dite pekne pije krev,ale to neni omluva.Kdyz na syna nestaci,mela by ho dat nekam na vychovu.Kdyz bude takhle pokracovat, kluk ji ve 14 letech zapichne.

Antonin Blaha ( 7. září 2018 19:33 )

 To same bych udelal matce aby se mohla taky tak od srdce zasmat a rict si jeste o pridavek😎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání