Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásnou maminku (†23) zastřelil milenec (†26), pak obrátil zbraň proti sobě. Zůstaly po ní dvě děti

Autor: shp - 
26. září 2018
07:19

Láska krásné Nancy Garcii (†23) a jejího přítele Omara Garcii (†26) skončila naprosto tragicky. Po dosud neodhaleném sporu vzal mladík z amerického Austinu na svou partnerku zbraň a zastřelil ji, když seděla v zaparkovaném voze před svým domem. Pak odešel na dvorek a zbraň obrátil proti sobě.

Když přivolaní policisté dorazili na místo, naskytl se jim děsivý pohled na nepochopitelné krveprolití. Žena byla fatálně střelena ve svém voze, její přítel zahynul o několik metrů dál.

Podle strážců zákona šlo o jasný případ vraždy a následné sebevraždy. Proč se Omar zachoval tak, jak se zachoval, je zatím stále nejasné. Policie případ podle Daily Mailu nadále vyšetřuje.

Osud krásky je o to tragičtější, že Nancy byla matkou dvou malých dcerek, které ji už nikdy neuvidí. Už nikdy ji nebudou moci obejmout a budou se samy sebe v dospělosti ptát, proč musela zemřít.

Omar byl znám svou agresivitou. V minulosti byl již trestán za napadení člena rodiny. V sousedství, kde se tragédie odehrála, bylo nalezeno i další tělo. S případem krásné Nancy však úmrtí tohoto muže nesouvisí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání