Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fanatičtí křesťané nechali dceru zemřít hlady: Věřili, že Bůh ji zachrání

Autor: rc - 
10. srpna 2018
10:59

Spoléhali, že Bůh uzdraví jejich malou holčičku, a tak ji odmítali vzít k lékařům. Zázrak se však nestal a jejich desetiměsíční Mary zemřela. Rodičům Sethovi Welchovi (27) a Tatianě Fusari (27) hrozí doživotní vězení.

„Jestliže evoluce věří v ty nejsilnější, proč necháváme očkovat každého? Neměli bychom prostě nechat nejslabší zemřít a nechat silné přežít?“ napsal Seth Welch, otec tří dětí, na sociální síť Facebook. On a jeho manželka Tatiana Fusari důvěřovali jen Bohu a tak své děti nebrali k lékaři a nenechávali je očkovat. 

Lékařskou pomoc nevyhledali ani tehdy, když viděli, že jejich novorozená dcerka Mary, ubývá na váze. Děvčátko bylo bledé a viditelně podvyživené, ovšem rodiče spoléhali, že Bůh ji uzdraví. To se nestalo a v pátek rodiče našli svou dceru v kolébce mrtvou. Po ohledání těla lékaři zjistili, že děvče bylo dehydratované a podvyživené. „Dnes jsem se vzbudil a našel Mary mrtvou v její posteli – dnes večer nám byly děti odebrány, protože Tati a já jsme těmi nejhoršími rodiči. Jsem vděčný, že jsou s babičkou a dědou,“ napsal na Facebook v den smrti své dcery Welch.

Manželé již stanuli před soudem, a pakliže soud rozhodne, že se jednalo o úmyslnou vraždu, hrozí jim podle DailyMail doživotní vězení. Fusari tvrdí, že je počtvrté těhotná.

VIDEO: V tomto bazénu nedaleko Těrlické přehrady se topil chlapec Pepík. Naštěstí přežil.

willi48 ( 10. srpna 2018 11:09 )

A pak že křesťanství není nejzrůdnější ideologie. A my tohle ještě podporujeme !!! Žádné zdanění církevních restitucí, rovnou církve zakázat a zrušit veškerou podporu. A rázem budou pracovní síly do zemědělství a průmyslu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání