Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mladá matka (17) se ztratila i s dcerou (9 měs.)! Hledá je policie

Pohřešovaná Michaela Péčová
Pohřešovaná Michaela Péčová  (Autor: Policie ČR)
Autor: lm - 
7. srpna 2018
11:37

Policie vyhlásila pátrání po sedmnáctileté Michaele Péčové z Benešova, která se ztratila i se svou skoro roční dcerkou Dianou. Rodina je naposledy viděla ve čtvrtek. Od té doby o nich nemají žádné zprávy.

Michaela (17) s dcerou Diankou (9 měs.) byly ve čtvrtek u dívčiných rodičů v Benešově. Odtud měla jejich cesta směřovat do výchovného ústavu do Černovic, tam už ale nedorazily.

„Poslední zprávu o sobě podala svým rodičům a to téhož dne 2. 8. 2018. Telefonicky se ozvala s tím, že jí ujel vlak z Benešova do Černovic, a že tedy do Černovic přijede později. Od té doby se nikomu neozvala,“ informovala policejní mluvčí Veronika Čermáková.

Pohřešovaná Michaela Péčová je zdánlivého stáří 17–18 let a má štíhlou a vysokou postavu (přibližně 168 cm). Dívka má hnědé oči a tmavé dlouhé rovné vlasy. Při odchodu od rodičů na sobě měla bílé krajkované kraťasy, dětský kočárek šedobílé barvy a modročernou sportovní tašku s věcmi. „Co se týče markantů a indicií, podle kterých by mohla být poznat, uvádíme, že by mohla mít piercing u rtu a v pupíku. Dalším znakem je jizva na palci pravé ruky a velká vertikální jizva na zádech vlevo dole. Na levém stehně má tetování – růži,“ doplnila mluvčí. 

Policisté v souvislosti s pátráním prosí o pomoc veřejnost. „Veškeré poznatky k pohřešované a její pohřešované dceři, zejména k místu jejich výskytu či pobytu, přijme jakákoliv policejní služebna, případně je můžete telefonicky sdělit přímo kriminalistům na telefonním čísle 974 871 531, anebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky,“ uzavřela Čermáková.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání