Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt malého Viktora (†11): Matka poprvé promluvila o tragédii

Autor: msj - 
8. srpna 2018
05:00

Chudák maminka. Zdrcená Lucie se poprvé vyjádřila o smrti svého syna Viktora (†11), na kterého spadla čtyřkolka a vzala mu život. K nehodě došlo na louce nad slovenským Breznem.

Chlapci na prázdninách neodolali a šli se povozit na čtyřkolce. S rodinným známým se vydali na louky nad Breznem a ten jim dovolil, aby se na čtyřkolce svezli.

To ale vedlo k nesmírné tragédii. Čtyřkolka se převrátila a jedenáctiletý Viktor pod ní zůstal. Přivolaným záchranářům se přes veškeré úsilí nepodařilo chlapce zachránit.

Tyto události si Viktorova matka nedokáže vysvětlit. „Vím, že za svoje děti jsou zodpovědní rodiče. My bychom však našemu Viktorovi nikdy bez dospělé osoby nedovolili sednout na takový stroj,“ řekla zdrcená matka Lucie.

Viktor byl s dětmi ze sportovního klubu, který navštěvoval. Na místě byl přítomný také dospělý z tohoto klubu, kterého rodiče znají už několik let a důvěřují mu.

Co se stalo, neví ani oni. My jsme, bohužel, s Viktorem nebyli. Já jsem byla v práci. Hned, jak jsem se to dozvěděla, sedla jsem do auta a letěla jsem za ním,“ řekla matka.

Viktorův otec byl mimo Brezno. O tragédii se dozvěděl kvůli vybitému telefonu jako poslední. Nikdo se mu nemohl dovolat. Tragickou událost vyšetřuje policie společně s odborníky z oboru dopravy.

Viktor byl šikovný a úspěšný. Dařilo se mu jak ve sportu, tak i ve škole. Působil v rámci občanského sdružení v Breznu, které je zaměřené na podporu sportu dětí a mládeže.

 

ellenic ( 8. srpna 2018 11:15 )

Hračka pro dospělé, v tomto případě čtyřkolka nepatří do zábavy dětí. Pouze pod řízením dospělého a nikdy ne na svahu . Tolik převrácených čtyřkolek už připravilo lidi o život a stále se ještě někteří nepoučili. Naprosto zbytečně zmařený život dítěte a rodičů velká bolest .

pajato73 ( 8. srpna 2018 08:06 )

ty toho rozumu taky moc nemas, kdyz se clovek zamiri na tvou gramatiku...

flora ( 8. srpna 2018 06:57 )

Takže už není oravda to co psali předtím ? Že totiž rodiče přijeli do Brezna za známýma a synovi dal otec klíče, aby se šel s o rok starším kamarádem na čtyřkolce povozit? Verze matky, že by nikdy nedovolili synovi sednout na čtyřkolku bez dospělé osoby je taky přítažená. Ten synek 11 letech tam nemá co dělat, ani sám ani s nějakou dospělou osobou.

y1xcvbnm ( 8. srpna 2018 06:10 )

čím paní z práce letěla????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání