Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Záhadný muž s vytetovaným drakem na ruce: Policie se snaží identifikovat muže, jehož bezvládné tělo našli v řece

Autor: rc - 
6. srpna 2018
12:21

Britská policie svádí boj s časem. Strážci zákona se snaží zjistit identitu muže, kterého minulý měsíc zachránili z řeky Temže. Muž u sebe neměl žádné doklady. Podle úřadů mu je kolem třiceti let a na těle má dvě tetování. Na sobě měl tričko s nápisem »Teď, nebo nikdy, žádné výčitky, minulost/přítomnost/ budoucnost«. Policie se snaží najít jeho rodinu dřív, než zemře.

Koncem měsíce června bylo v Temži nalezeno bezvládné tělo muže. Poblíž londýnského mostu Putney ho uviděl kolemjdoucí, který okamžitě přivolal pomoc. Muž, který u sebe neměl žádné doklady, byl převezen do nemocnice v kritickém stavu. Lékařům se ho podařilo stabilizovat, ovšem ani po měsíci se jeho stav nezlepšil. „Neměl u sebe nic, co by ho mohlo identifikovat, a kvůli jeho špatnému zdravotnímu stavu je nutné, aby policie co nejdříve našla jeho rodinu,“ uvedla policie pro Mirror.

Britská policie se v současné době snaží muže identifikovat. Zatím se to však strážcům zákona nedaří. Muž měl na sobě tričko s nápisem »Teď, nebo nikdy, žádné výčitky, minulost/přítomnost/ budoucnost« a na těle má dvě tetování. Jedno z nich je na pravé noze a není jasné, co přesně znamená. Druhé z nich, které má muž vytetované na ruce, zobrazuje draka. Policie doufá, že se jeho rodinu podaří vypátrat dřív, než muž zemře.

 VIDEO: Znásilnění holčičky (8) v Ostravě: Vystrašení rodiče teď chodí všude s dětmi

Video  Znásilnění holčičky (8) v Ostravě: Vystrašení rodiče teď chodí všude s dětmi  - Karel Janeček
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání