Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Miliardářská dcerka Rezešová je v nebezpečí? Nenávist spoluvězeňkyň!

Autor: ČTK, lm - 
25. července 2018
13:32

Eva Varholíková Rezešová pořádně štve své spoluvězeňkyně! Od doby, co jí bylo schváleno podmínečně propuštění, se prý chlubí, kudy chodí. Její dobrá nálada ale spoluvězeňkyním pije krev.

Dcera ocelářského magnáta už odpočítává poslední dny. Ven z basy se dostane po dvou třetinách devítiletého trestu za autonehodu, při které zemřeli 4 lidé. Maďarský soud totiž souhlasil s žádostí o podmínečné propuštění, kterou si podala před několika týdny. Rezešová je tak pochopitelně radostí bez sebe, zbytek léta totiž stráví v klidu s rodinou.

Podle maďarského serveru Blikk.hu dědička o svém blížícím se propuštění mluví skoro nonstop, což spoluvězeňkyním leze na nervy. Pochopitelně jí hlavně závidí, že se dostane z basy ven na svobodu.

Rezešová ale dosud se svými spoluvězeňkyněmi vycházela velmi dobře, k čemuž přihlédl i soud při rozhodování o jejím předčasném propuštění. Milionářská dcerka se v base chovala příkladně, dodržovala všechna přísná pravidla, zdokonalila si maďarštinu, pracovala a při výkonu trestu se nedostala do žádného konfliktu.

Eva Varholíková Rezešová 21. srpna 2012 zavinila dopravní nehodu na maďarské dálnici. Ve svém BMW narazila ve vysoké rychlosti do vozu Fiat Punto, který po nárazu začal hořet. Tři lidé ve fiatu uhořeli a čtvrtá osoba zemřela později v nemocnici. Rezešová byla pod vlivem alkoholu. Dokonce s sebou v autě vezla lahev vodky. Krátce po nehodě ji zadržela maďarská policie a Eva skončila ve vazbě. V srpnu tohoto roku by si odseděla přesně dvě třetiny svého trestu.

Případ vyvolal na Slovensku velkou pozornost, protože výstřední život Varholíkové-Rezešové často plnil přední stránky tamního bulváru. Její otec Alexander Rezeš, který zemřel v roce 2002, byl na Slovensku znám jako podnikatel, jeden z nejbohatších lidí v zemi a člověk blízký někdejšímu premiérovi Vladimíru Mečiarovi. V jeho vládě působil od prosince 1994 do dubna 1997, na starosti měl ministerstvo dopravy, pošt a telekomunikací.

V České republice Rezeš v roce 1996 koupil za 900 milionů korun fotbalovou Spartu. Z jeho plánů na vybudování evropského velkoklubu ale kvůli financím sešlo, oddíl po třech letech prodal.

spania ( 26. července 2018 12:31 )

Věřím,že je štěstím bez sebe,že se dostane z basy ven.Myslím,že se to na téhle zhýčkané dcerušce dost podepsalo.Ale taky si myslím,že to je podplacené.

dietr ( 25. července 2018 23:52 )

Já bych jí dal druhou šanci, ani nevíme, zda nehodu zavinila.

hasickajana ( 25. července 2018 21:23 )

sores, majojo, rákosník... nemáš těch nicků trochu moc...? tobě z té nenávisti vážně hráblo, co? chudinko

sores ( 25. července 2018 18:55 )

V USA by dostala za 4 úmrtí nejméně 50 let kort když byla s.vi.ně ožralá!! Jo prachy vládnou světem odjakživa, kéž by jí také někdo zabil jako ona zabila!

chabrkotlar ( 25. července 2018 18:34 )

 caja bude lyzat stary ciganki zazije tam pekla

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání