Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Policie prosí o pomoc: Auto v protisměru způsobilo u Liberce brutální nehodu, nevíte, o koho šlo?

Video se připravuje ...
Autor: dce - 
20. července 2018
17:54

Neuvěřitelné video zveřejnili sami policisté na svém profilu na sociálních sítích s žádostí o pomoc. Palubní kamera zachytila auto jedoucí v protisměru po silnici od Liberce. Ačkoliv se jako zázrakem nesrazilo s jiným autem, jeho řidič kvůli němu naboural do svodidel. Neznáte viníka? 

K události došlo v pátek krátce před šestou ráno na silnici od Liberce na Hodkovice. Celou věc zachytil jiný řidič palubní kamerou ve svém voze. Krátce poté, co najel na silnici v Jeřmanickém kopci, se ve vedlejším pruhu objevilo auto v protisměru. V tu chvíli ale ve stejném pruhu jel i další vůz...

"Ohrozil řidiče osobního automobilu, který byl nucen strhnout řízení, přičemž havaroval. Naštěstí nedošlo ke zranění nikoho z účastníků dopravní nehody," uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Policie teď pátrá po řidiči Škody Octavia II světle modré metalické barvy. Žádá o pomoc i svědky. "Účastnící silničního provozu, kteří zaznamenali vozidlo v protisměru na silnici č. I/35 v lokalitě Jeřmanického kopce, od Liberce do Hodkovic či dále, a to dnešního dne 20. července před šestou hodinou ranní, ať se obrátí na linku 158, případně na služebnu dopravního inspektorátu policie v Liberci," popsal Robovský.

 

Thyronx ( 21. července 2018 23:57 )

Tou dobou ranní Policie na tak exponovaném úseku zásadně spí na odpočívadle. A lidi si z toho dělají srandu. Všichni víme proč se ryro Adrenalýny páchají a proč beztrestně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání