Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka znásilňovala dceru (8), natáčela to na video a pak ji chtěla prodat k sexu za 2200 Kč

Autor: shp - 
27. června 2018
13:51

Namísto toho, aby jí dala lásku a bezpečí domova, ji znásilňovala, své nechutné chování natáčela na videa, a dokonce ji chtěla prodat k znásilnění. Carrie Songer Kelly (44) z Lone Oak poblíž Dalasu zneužívala vlastní osmiletou dceru, na níž chtěla zároveň vydělat. Jejímu chování však policie udělala přítrž.

Na perverzní chování matky se přišlo, když si s ní začal psát muž žijící ve městě Wayne v Nebrasce přes internet. Když zjistil, že chce prodat vlastní dceru ke znásilnění, pokračoval v konverzaci, aby měl dostatek důkazů, které by předložil policii.

Až se tak stalo, skutečně přinesl svůj mobil na policejní stanici, kde ho předal policistce, která pak v konverzaci pokračovala. Kelly si domluvila schůzku s tím, že chce za zprostředkování znásilnění dítěte v přepočtu 2 200 Kč.

Na sjednanou schůzku nedorazila, ale policistce na sebe práskla, že již s dcerou natočila dvě videa. Po zatčení se záznamy s obsahem k pozvracení skutečně našli. Kelly byla umístěna do vazby a kauce určena na 4,4 milionu korun.

pajato73 ( 28. června 2018 09:59 )

nic jineho ti na tom clanku nevadi, dementko? Vykasli se na psani, uvedom si, o co tady jde!

janova ( 27. června 2018 16:37 )

V tomhle článku mě mimo jiné zaujala tato věta - "Po zatčení se záznamy s obsahem k pozvracení skutečně našli." Kontrola textu by neškodila. Chyba v každém článku.

sores ( 27. června 2018 16:26 )

Je to hnus co dokáží lidské zrůdy když jsou psychicky narušené!!!!! Příroda se hodně pomstila člověku!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání