Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Osmák Adam (†14) zemřel při běhu v tělocviku, hodinu vedl ředitel

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
12. června 2018
14:49

Nečekaná tragédie se stala při hodině tělocviku na základní škole ve Spišské Nové Vsi. Jeden z žáků, čtrnáctiletý Adam se při běhu svalil na zem a udělalo se mu zle. Zachránit se ho nepodařilo.

Školáky při výuce tělocviku testovali, hodinu prý vedl sám ředitel. Jejich úkolem bylo běhat. Podle informací webu Tvnoviny.sk se chlapci udělalo zle a lehl si na hřišti na zem.

Ve škole okamžitě zavolali záchranáře, kteří vyrazili na pomoc. Bohužel, když dorazili na místo, bylo už pozdě. Adama se nepodařilo zachránit.

Informace o neštěstí potvrdila webu mluvčí zdravotní služby Falck Katarína Načiniaková. Tragédie se podle ní stala dopoledne kolem 11:20.

"Po domluvě s rodiči nebudeme o této události poskytovat žádné informace," řekl ředitel školy Bohuslav Vaľko.

Zda bylo příčinou úmrtí chlapce vyčerpání nebo zdravotní stav, odhalí až další vyšetřování a pitva. Policie případ nadále vyšetřuje.

VIDEO: Chlapec (†6) zemřel v nafukovacím hradu: Atrakci převrátil silný vítr

oldinek ( 13. června 2018 10:25 )

Asi měl nějakou skrytou srdeční vadu o které nemuseli vědět ani rodiče.

skaara ( 13. června 2018 09:44 )

Blbost, na vině je jednoznačně ředitel školy a stupidní nápad běhat v tropických vedrech bez vody a jiné pomoci. Já to kdysi také zažila a byla to neskutečná muka a pomoci se člověk nedovolal, prostě děsivá muka - spousta dětí taky kolabovala a zvracela, ale naštěstí přežila i výsměch učitelky. Takže bych klidně ředitele zažalovala a klidně za pokus o zabití, protože ty děti evidentně také běhaly za zcela nevhodných podmínek a bez vody, bez pomoci. HNUS !!!

Lotr_Thyronx ( 13. června 2018 02:18 )

vaše cookies mažu hned po zavření prohlížeče tak proč s tím upozorněním otravujete čtenáře?

Lotr_Thyronx ( 13. června 2018 02:15 )

ano v primitivních zemích dokíže i tělocvik zničit celé vysvědčení. Jsou dosud země kde se učí úplně stejně jako za Ámose Komenského s tím žs předmět "ZPĚV" Tedy Hudební výchova se už neznámkuje. To že škole zemřel žák ve vyučovaném předmětu by mělo školu diskvalifikovat na Nápravný Ústav. Tam se to promíjí. Pan ředitel jistě opět pookřál protože mu zemřel žák jenž nebyl "v kondici". Jak vidíte trestá se smrtí. Nějaké protesty že už nemůže dál, jsou bezpředmětné. Ředitele odvolat a potrestatv ČR nepřipadá v úvahu a tak snad ani omluva rodičům... nechat to vyšumnět. Tak do téhle země, ani na dovolenou ne.

hahapch ( 13. června 2018 01:36 )

ano dnešní děcka nemají fyzičku jako dřívější co běhaly venku, sportovaly ted to sedí u počítače nebo ve škole ale chyba je především ředitele že nutil žáky běhat v takovém horku a v poledne vyrazit jej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání