Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Obrovská tragédie: Davídek (†6) vypadl z okna v 6. patře, když chtěl zamávat sestře

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
6. června 2018
18:28

Velmi smutný případ řeší od úterý nitranští policisté. Na sídlišti v Komárnu vypadl z okna paneláku teprve šestiletý chlapeček. Vážným zraněním bohužel v nemocnici podlehl.

Šestiletému Davídkovi se stala osudnou zřejmě dětská zvědavost. Chlapeček nejspíš vyšplhal na okno, aby se podíval na děti, které si hrály na hřišti u paneláku. Podle serveru Čas.sk chtěl zamávat své sestřičce, která byla venku. Přitom se ale nešťastně opřel o síť proti hmyzu, rám pod jeho váhou povolil a David vypadl ven.

Chlapec spadl přibližně z 20 metrů, a ačkoliv jeho pád zbrzdily koruny stromů, utrpěl vážná zranění. Záchranku zavolala sousedka, která zaslechla křik dětí. Davídka převezli v kritickém stavu do nemocnice v Komárnu, odkud putoval vrtulníkem až do Bratislavy. Boj o život ale bohužel nakonec prohrál.

Chlapeček měl v září nastoupit do školy a už se na to moc těšil. K tragédii došlo ve chvíli, kdy jeho maminka byla ve vedlejší místnosti. Zdrcení rodiče nejsou schopni slov. „Oni jsou úplně na dně, vždyť to je obrovská tragédie. Nedokážou o tom mluvit, ani si neuvědomují, co se stalo, to je hrozné neštěstí,“ řekla Času švagrová. Případem se nyní zabývá policie.

amaliana ( 6. června 2018 19:33 )

ano, chudák malý, vina rodičů, že nechají tak malého u otevřeného okna.

Monikay ( 6. června 2018 18:49 )

Ubohý chlapeček, je mi ho moc líto.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání