Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Stařenku (100) přepadli cestou na mši: Se zlomeným krkem se plazila do kostela

Stoletou stařenku přepadl neznámý zločinec: Seniorka skončila se zlomeným krkem
Stoletou stařenku přepadl neznámý zločinec: Seniorka skončila se zlomeným krkem  (Autor: Police Derbyshire)
Autor: dce - 
29. května 2018
12:55

V nemocnici s vážným zraněním skončila stoletá seniorka Sophia Kaczan z Velké Británie poté, co ji přepadl neznámý pachatel. Zezadu ji shodil k zemi a vytrhl jí kabelku. Policie v oblasti pátrá po svědcích, stařenka totiž nebyla schopná muže identifikovat.

Sophia zrovna mířila do kostela na předměstí anglického města Derby, když ji kdosi zezadu strčil na zem. Žena upadla tvrdě přímo na obličej, čehož zloděj využil a vytrhl jí kabelku, ve které měla podle známých v přepočtu přes 30 000 korun na zaplacení účtu za energie. Zkrvavená seniorka se ještě z posledních sil zvládla doplazit ke kostelu, aby vyhledala pomoc.

Stoletá stařenka skončila v nemocnici se zlomeným krkem, zlomeninou lícní kosti a zhmožděninami v obličeji. Policii se sice její kabelku podařilo najít odhozenou nedaleko místa činu, peníze už ale uvnitř nebyly. Protože byla Sophia napadená zezadu, nedokázala jakkoliv identifikovat pachatele a místní policie tak pátrá po svědcích incidentu.

"Ten, kdo to udělal, je naprosto odporná osoba. Sophia touhle cestou do kostela chodila každý den, takže je možné, že si ji někdo vyhlédl," popsala médiím Sophiina sousedka s tím, že žena byla obětí velice podobného přepadení před osmi lety.

Označila Sophii za velmi odolnou osobu - zejména díky zkušenostem z druhé světové války, před kterou utekli s manželem z Polska právě do Velké Británie.

TrojanSlovakia ( 29. května 2018 15:30 )

 Prepadol ju nejaký anglický Mohammed a ukradol kabelku, kde nosila v prepočte 1200 libier na zaplatenie energie, ktorá by za tú cenu vysvietila kostol na celý rok.

Monikay ( 29. května 2018 14:40 )

Někteří lidi jsou humus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání