Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Martin (†33) zemřel při nehodě na D1: Zůstaly po něm manželka a tři dcery

Autor: shp - 
4. května 2018
12:42

Měl krásnou rodinu, o kterou se příkladně staral. Milovaná manželka a tři malé dcerky, z níž té nejmladší jsou teprve dva měsíce, ho už nikdy neuvidí. Martin (†33) zemřel při tragické havárii, když se za volantem cisterny plné benzinu převrátil na dálnici D1 u Dubnice nad Váhem. Zodpovědný muž, který tvrdě pracoval, aby pro svá děvčata postavil nový dům, si společné hnízdečko lásky už nestihl pořádně užít.

Tragédie, která zasáhla mladou rodinu, se stala v pondělí kolem poledne. Martin řídil cisternu naplněnou benzinem, když najednou ze zatím nezjištěných příčin sjel z cesty do pole a s obrovských vozem se převrátil. Bohužel byl na místě mrtvý.

Nečekaná smrt otce zasáhla jeho manželku, která ho doma v Kamenné Porubě nedaleko Žiliny čekala s třemi malými dcerkami. Nejmladší jsou teprve dva měsíce. „Nedávno ji křtili. Takový dobrý chlapec to byl, velmi pracovitý. Když bylo třeba, každému pomohl. Ještě před pár dny nám zasadil brambory,“ říká se slzami v očích sousedka webu Pluska.sk.

Dlouho dělal řidiče velkých aut ve Švédsku, aby jim vydělal na jejich nový dům. Když ho už konečně postavili a začal pracovat na Slovensku, hodně si ho, chudák, neužil,“ pokračovala smutně. „Když jsme se dozvěděli tu strašnou zprávu, skoro jsme odpadli. Pocházel z velmi slušné a nábožné rodiny. Jeho manželka to teď bude mít velmi těžké,“ uzavřela.

Martin byl zkušený řidič, nikdo si nedokáže vysvětlit, co se mohlo stát. „Zda došlo k nějaké poruše auta, nebo za tím byla vyčerpanost. Ale skoro si myslím, že to první,“ podotkl starší pán, který zemřelého znal. „Velmi se radoval ze svých dětí. Vždy za nimi pospíchal domů. Od doby, co přestal pracovat v cizině, trávil s nimi každou volnou chvilku,“ dodal.

Manželka nebožáka nebyla doma, když se tam vydali reportéři webu. Byla tam však jeho uplakaná máma. Od bolesti však nezvládla ani mluvit. „Promiňte, ale je mi velmi těžko. Nemůžeme…,“ řekla a zmizela v domě.

jasnovidec01 ( 5. května 2018 13:35 )

Blesk je hyena,vyžívá se na tragédii mrtvých.Došli jim mrtvoly z našich silnic tak šmejdí u sousedů.

offline ( 4. května 2018 16:23 )

Proč se tady denně píše o haváriích a vraždách na Slovensku? To jako když v Blesku nemají dostatek mrtvých u nás, tak si vypomáhají takto?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání