Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Mrtvého chlapce našli v kontejneru vedle babyboxu: Matku obvinila policie

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Zdeněk Matyáš)
Autor: ČTK, šim - 
22. dubna 2018
08:18

Nález mrtvého miminka v kontejneru otřásl ve čtvrtek Teplicemi. Šok to byl o to větší, že jen pár metrů od místa nálezu je zřízen babybox. Policie nyní obvinila matku (29) dítěte, že mu po porodu neposkytla dostatečnou péči, a v důsledku toho chlapec zemřel.

 "V případě odsouzení ženě hrozí trest odnětí svobody od 15 do 20 let, případně trest výjimečný," informovala ČTK mluvčí policie Alena Bartošová.

Tělo novorozence bylo objeveno ve čtvrtek vpodvečer v kontejneru ve Zrenjaninské ulici ve čtvrti Řetenice. Místo je jen několik desítek metrů od teplické nemocnice, kde je i babybox. Podezřelou ženu zadrželi policisté v sobotu kolem poledne.

"Vypátrána byla na základě vlastního šetření krajských kriminalistů a teplických policistů. Obviněná s policií spolupracuje, k činu se přiznala," řekla Bartošová. Policisté podají státnímu zástupci podnět k návrhu na vzetí obviněné ženy do vazby. Zároveň si vyžádají znalecké posudky z oboru zdravotnictví.

 

jasnovidec01 ( 23. dubna 2018 16:58 )

Fuj k.u.r.v.a tlustá !!!nacpat jí do k.u.n.d.y dynamit a roztrhat na kousky fuchtly zasranou a to jí ty k.o.k.o.t.i soudci nechají na svobodě jako joooooooo,do p.í.č.i.s nima.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání