Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hollywoodskou hvězdu (†25) našli mrtvou: Na hlavě měla smrtící ránu

Autor: lm - 
31. března 2018
19:37

Tragédií skončilo měsíční pátrání po krásné hollywoodské modelce a herečce Adee Shabani (†25). Dívka byla nalezena v mělkém hrobě téměř 700 kilometrů od místa bydliště, kde byla viděna naposledy. Úřady už oficiálně potvrdily, že tělo patří skutečně jí. Podle policie měla na hlavě smrtící ránu. 

 

Adea Shabani byla pohřešována od 23. února. Policii volali její blízcí, když se nedostavila na pravidelnou hodinu herectví. Do pátrací akce se zapojila i její rodina z Makedonie, která okamžitě přiletěla do USA a nabídla odměnu téměř půl milionu korun.

Policie během vyšetřování pojala podezření, že v jejím zmizení má prsty její přítel, herec Chris Spotz (†33), se kterým byla mladá modelka viděna naposledy. Muž ale tvrdil, že se cestou k rodině pohádali a Adea se nechala na dálnici vysadit. Policisté ho následně nechali sledovat a když ho chtěli minulý týden ve čtvrtek zatknout, Spotz jim začal ujíždět. Po krátké policejní honičce se pak střelil do hlavy a zemřel.

Pohřešovanou modelku objevila policie v úterý v mělkém hrobě severně od Sacramenta. Úřady ji identifikovaly pomocí tetování. Podle policie měla na hlavě zranění odpovídající úderu tupým předmětem. Přesnou příčinu smrti ale určí až nařízená pitva.

mrdkazkrtka ( 31. března 2018 23:25 )

"SEXY HOLLYWOODSKOU HVĚZDU NAŠLI MRTVOU S KRÁSNOU SMRTÍCÍ RÁNOU" - opravte si , prosím, prosím !!!

teufel ( 31. března 2018 19:58 )

Zřejmě žila v Hollywoodu, jinak to nevidím.

jany ( 31. března 2018 19:47 )

jakou hollywoodskou hvězdu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání