Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drama na sídlišti ve Varech. Senior napadl manželku paličkou na maso

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie  (Autor: čtk)
Autor: ana - 
20. února 2018
13:05

Šok zažili v úterý ráno obyvatelé sídliště v Karlových Varech. U dveří jednoho z bytů ležela žena. Z hlavy jí tekla krev. Napadl ji prý její manžel paličkou na maso.

O pomoc se starší žena doplazila ke dveřím sousedů. Podle TN.cz stačila žena říct, že ji napadl manžel. Zřejmě se tak stalo v době, kdy ležela v posteli. Podle sousedky na ni zaútočil paličkou na maso. Policisté v bytě v přízemí karlovarského domu zajišťují stopy a do auta odnášejí důkazy. 

Sanita ženu převezla do nemocnice. Kromě zranění hlavy má seniorka zřejmě zlomenou ruku. Policisté jejího manžela na místě zadrželi.

Údajně se nemělo jednat o první napadení. Manželé se spolu neustále hádali. "V současné době nemůžeme sdělit podrobnější informace. Můžeme jen potvrdit, že k napadení došlo," sdělila pro Blesk mluvčí karlovarské policie Kateřina Böhmová.

sachmat ( 20. února 2018 14:41 )

Pokud to bylo jenom paličkou na maso, tak si babča může ještě gratulovat a to rovnou dvakrát… Přežila útok a manžel naštěstí patří pouze mezi zvířecí dobytek s názvem "korunovaný vůl".

geza ( 20. února 2018 13:59 )

Některý báby jsou nesnesitelný a jsou na zabití , ale tohle ne , to není řešení .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání