Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt těhotné Lucie (†35): Nedůstojný pohřeb a agitace sektáře, kolegové odcházeli zhnusení!

Autor: ana - 
12. února 2018
10:19

Život mladé a nadějné vědkyně Lucie ze Slovenska vyhasl 29. ledna. Žena spadla z balkónu v pátém patře v obci Ružinov. Minulý týden proběhl na faře v Devinskej Novej Vsi její pohřeb, z kterého všichni blízcí odešli zděšeni. Smuteční řeči se totiž ujal neznámý muž, který tři čtvrtě hodiny hovořil o jejím předurčení pro smrt.

K tragédii došlo na bratislavském sídlišti. Lucia (†35) za záhadných okolností vypadla z balkonu v 5. podlaží. V osudnou chvíli s ní byl doma manžel Boris, který měl její pád vidět na vlastní oči. Pádu z balkónu údajně předcházela manželská hádka. Manžel Boris se pohřbu také účastnil. Podle bývalé Lucčiny kolegyně byl zcela zhroucený. Spekuluje se, že Lucie mohla být v době smrti těhotná.

Zvláštní muž

Jako první na pohřbu přednesla smuteční řeč Lucčina kolegyně ze Slovenské akademie věd. „Povídala o ní velmi pěkně, byla to prý velmi šikovná a inteligentní osoba,“ popsala pro server Pluska.sk Lucčina kamarádka. Poté se však řeči ujal muž, kterého nikdo z přítomných neznal.

„Celou tu dobu v ruce držel černou knížku. Mluvil skoro 45 minut. A přitom o samotné Lucii řekl jen pár vět,“ prozradila jedna z účastnic pohřbu a dodává: „Říkal, že její smrt prý byla předurčená, všechno se mělo stát!“

Agitace náboženské skupiny

Podle slov zúčastněných celá řeč vypadala jako agitace nějaké zvláštní náboženské skupiny. Na konci řečník jen velmi suše poděkoval za pronájem fary. „Nevím, jestli je vhodné, aby neznámý člověk na pohřbu agitoval nějakou sektu a pak ještě stroze poděkoval za pronájem,“ doplnila kamarádka.

Tím však podivuhodná estráda neskončila. Neznámý muž totiž po skončení pohřbu rozdával přítomným brožurky. „Myslela jsem, že to bude brožurka s její fotkou, vzpomínkami nebo cokoli spojené s Lucií, ale on nám rozdal jen nějaké náboženské texty,“ skončila kamarádka zesnulé Lucie. O Lucii její blízcí a přátelé věděli, že je věřící. Pohřeb na faře jim tak nijak zvláštní nepřišel.

BRIAN DANO ( 14. února 2018 23:16 )

JA NIE SOM V ZIADNEJ SEKTE, ALE BOL SOM NA TOM POHREBE OD ZACIATKU AZ DO KONCA. TO CO SA TU PISE, SPEKULUJE A FABULUJE, JE TAZKY BULVARNY HNOJ.

BRIAN DANO ( 14. února 2018 23:13 )

JA NIE SOM V ZIADNEJ SEKTE, ALE BOL SOM NA TOM POHREBE OD ZACIATKU AZ DO KONCA. TO CO SA TU PISE, SPEKULUJE A FABULUJE, JE TAZKY BULVARNY HNOJ.

slecnadashwoodova ( 14. února 2018 00:22 )

nebudes ty tiez z tej sekty??

fromoutofnowhere ( 13. února 2018 07:50 )

ked bola sektarka, tak oni sa natlacia na pohreb a uplne ho ovladnu. ktovie ci aj manzel bol sektar.

BRIAN DANO ( 12. února 2018 21:20 )

A ESTE TAKY MALY DETAIL. VSETCI PRIBUZNI TAM BOLI AZ DO KONCA POHREBU, KTORY MAL VELMI DOSTOJNY PRIEBEH. NIKTO Z NICH PREDCASNE NEODISIEL. TA KOLEGINA CO TO TVRDI KLAME.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání