Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadná vražda Renaty (†44): Z jejího bytu byl slyšet hluk a pak hrobové ticho

Autor: shp - 
6. února 2018
18:16

Byly to zvuky vraždícího běsnění? Nyní si bratislavští sousedé zavražděné Renaty (†44) už uvědomují, že mohlo jít o zvuky boje ženy o život. Její bezvládné tělo bylo nalezeno v sobotu ránu. Svědkové uvedli, že o osudné noci byl z jejího bytu slyšet hluk. Po něm nastalo mrazivé ticho…

Nehybné tělo Renaty našel její přítel, který ihned zalarmoval policii i záchranáře. Na pomoc bylo však příliš pozdě. Svědci uvedli, že Renata ležela na posteli, měla modřiny, krvavou tvář a byla nahá. Pitva následně potvrdila, že se žena stala obětí vraždy.

Renata žila v pronajatém jednopokojovém bytě několik let. Neměla dobrou pověst. Měla si přivydělávat masážemi u sebe doma. „Bylo veřejným tajemstvím, že si k sobě bere zákazníky,“ řekli webu Pluska.sk obyvatelé domu.

Střídali se u ní různí lidé, každému říkala bratranec,“ shodují se sousedé. V noci z pátku na sobotu byly podle svědků z bytu slyšet divné zvuky. Zanedlouho je vystřídalo ticho. Okolo půl jedné ještě zazněly kroky na chodbě a někdo si přivolal výtah.

V tu chvíli však nikoho nenapadlo, co se stalo. Mrazivou zprávu se obyvatelé domu dozvěděli až ráno. „Když jste ji potkali, byla milá a sympatická. Stalo se však to, že mi vyhrožovala s chlapy po boku, byli jako hory,“ prozradil zdroj.

Pro něj byly Renatiny návštěvy utrpením. Více obyvatelů bratislavské bytovky z nich nemělo radost, ale všichni se báli si stěžovat. „Vypadalo to na mafii, drogy, prostituci, byli jsme hodinový hotel. Roky se taháme s majitelem bytu,“ říkají sousedé.

Ještě před několika lety přitom žila Renata spořádaným životem a byla úplně jiný člověk. Měla šťastnou rodinu a starala se o dvě děti. „Před 12 lety se sbalila a bez rozlučky odešla z domu,“ vzpomíná její bývalá tchyně Magdaléna.

Byla jsem tehdy doma. Řekla jsem jí, že by si měla uklidit, ona si místo toho sbalila pár věcí a zmizela pryč. Asi týden byla někde v hotelu,“ dodala Magdaléna. Potom se jen vrátila pro své věci. O děti se pak začala starat babička, její dcery a exmanžel Renaty.

Ten musel dokonce odejít za prací do zahraničí, aby je uživil. „Hodně mě mrzelo, že odešla. Zda měla tehdy druhého chlapa, to nevíme,“ říká Magdaléna a dodává, že před odchodem dostala Renata od bratra sto tisíc korun za prodej rodičovského domu.

Po rozvodu děti Renatu ještě párkrát navštívily. Podle Magdalény se však syn po druhé či třetí návštěvě rozhodl, že za mámou už radši nikdy nepojede. „Je smutné, co se stalo, ale nikdo z nás to vůbec neprožívá jako nějakou ztrátu. Když ji děti a rodina potřebovaly, tak od nich odešla, tak proč?“ uzavřela Magdaléna.

VIDEO: Miroslav dostal za vraždu Evy doživotí

obsazeno ( 10. února 2018 09:18 )

no to byla tchyně, když chodila za matkou dvou dětí a radila ji, že si má uklidit, nedivím se té mrtvé, že odešla, a synáček práskl do bot, prý vydělávat v zahraničí. Jak může ta hnusná tchyně dokonce napsat, že to neprožívají? to asi moc neví o vnucích, které prý vychovává. Matku máme každý je jednu a babča s tetama ji nenahradí. Měla by zpytovat svědomí.

Monikay ( 7. února 2018 14:51 )

Narazila na nějakého agresivního blbce...

europa ( 7. února 2018 06:50 )

I kdyby byla tchyně zlá, normální žena by odešla s dětma, ne bez nich. Žádná máma by neodešla bez dětí. Leda taková flundra, jako byla tahle.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání