Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lupič na Přerovsku přepadl benzinku: Prodavači pohrozil pistolí a pak zmizel ve tmě

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia, archiv Blesku)
Autor: ČTK - 
25. ledna 2018
13:00

Čerpací stanici v Hustopečích nad Bečvou na Přerovsku přepadl v noci z úterý na středu neznámý pachatel se zbraní v ruce. Pistolí mířil do obličeje zaměstnance obsluhy a nakonec utekl s téměř 17 000 korunami. Při incidentu nebyl nikdo zraněn, po pachateli policie pátrá. S žádostí o pomoc se obrací i na případné svědky.

Loupežné přepadení se stalo o půlnoci, kdy na čerpací stanici pachatel přiběhl maskovaný šátkem s kapucí na hlavě. Podle policie šel přímo k pracovníkovi benzinky, který stál ve dveřích do příručního skladu. Ze vzdálenosti zhruba půl metru mu namířil krátkou střelnou zbraní do obličeje a křičel na něho, aby mu dal rychle všechny peníze,“ uvedla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Muž mu z obavy o život dal do igelitové tašky, kterou si pachatel přinesl, všechny bankovky z kasy v hodnotě 16 800 korun. Pachatel poté vyběhl z čerpací stanice a zmizel ve tmě, doplnila policejní mluvčí. Policisté následně našli nedaleko místa činu oblečení v igelitové tašce.

Policie žádá případné svědky, kteří se v inkriminovanou dobu nacházeli v blízkosti čerpací stanice a všimli si něčeho podezřelého, případně něčeho, co upoutalo jejich pozornost a mohlo by to s případem souviset, aby se obrátili na linku 158. Případ kriminalisté vyšetřují jako loupež, pachateli hrozí až deset let vězení.

moiaza ( 25. ledna 2018 15:22 )

Já bych hledal mezi ročníky od r. 1989 a dál.Mezi Havlovou mládeži.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání