Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smrt krásné Jany (†28) v Olomouci: Opilému hokejistovi hrozí 8 let ve vězení, skončil prý na psychiatrii

Autor: dce - 
8. ledna 2018
16:55

Vážné obvinění má na krku bývalý hokejista Daniel Kunce (46), který před měsícem opilý boural v Olomouci. Při nehodě totiž zahynula jeho spolujezdkyně Jana (†28). Policie muže obvinila z usmrcení z nedbalosti, za což mu nyní hrozí až osm let ve vězení.

Bylo 8. prosince v noci, když se Wolkerovou ulicí v Olomouci podle svědků vysokou rychlostí řítil mercedes bývalého hokejového reprezentanta Daniela Kunceho. Rychlá jízda ale skončila nárazem do sloupu. Auto pak začalo hořet, hasit ho pomáhal kolemjedoucí řidič. Náraz byl velmi silný, trosky byly rozmetány po okolí.

Policie po několika týdnech potvrdila, že řidič ze zdemolovaného vozu byl opilý, podle našich informací měl v krvi 2,7 promile alkoholu! Jeho spolujezdkyně Jana, mladá olomoucká kosmetička a vizážistka slavných, zemřela na místě. Řidič skončil v olomoucké fakultní nemocnici, měl otřes mozku a poraněný hrudník. Podle iDNES.cz byl později přesunut pod dohled lékařů na psychiatrické oddělení.

„Zahájili jsme trestní stíhání řidiče vozu, jakožto obviněného z usmrcení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky. Hrozí mu až osm let vězení,“ uvedla podle iDNES.cz olomoucká policejní mluvčí Irena Urbánková.

Ohledně rychlosti, kterou auto jelo, se policie odmítla vyjádřit. „Vyžádali jsme si znalecké zkoumání jak z oboru silniční dopravy, tak i znalecký posudek ke zkoumání technického stavu vozidla. Jejich výsledky zatím nemáme k dispozici, vypracování může trvat v řádu několika týdnů,“ doplnila policejní mluvčí. 

santikxauz ( 8. ledna 2018 23:25 )

Zmalovaná Jana si za to může sama,neměla si k němu sednout,když byl nachlastanej.

Koprofka ( 8. ledna 2018 21:05 )

Chudák starý Štika truchlí ještě teď

majojo ( 8. ledna 2018 20:30 )

Na psychiatrii? Takže vlastně nebyl vožralej, ale nemocnej? Tak mu, hajzlovi přeju, aby si na té psychiatrii hezky dlouho pobyl.

priserka ( 8. ledna 2018 18:16 )

Divím se, že k němu sedla do auta, musel být nalitý jako slíva. Nevěřím, že to nepoznala. Takové hazardování se životem se nevyplácí, škoda každého mladého života.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání