Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policista brutálně umlátil na ulici retrívra: Tyčí ho bil 3 hodiny!

5. ledna 2018
10:08

Šokující video z Číny pobouřilo internet! Je na něm zachycen policista, který na ulici dřevěnou tyčí brutálně umlátil uvázaného zlatého retrívra. Trvalo mu tři hodiny, než psa zabil, a vůbec mu nevadilo, že hororovou scénu sledují vyděšení kolemjdoucí, kteří ho prosili, aby přestal.

Hororová scéna se odehrála v čínském městě Čchang-ša v provincii Chu-nan. Bezpečnostní kamery zachytily, kterak uvázaný zlatý retrívr pokousal dva kolemjdoucí, kteří následně zavolali policii.

Policista vyslaný na místo vzal dřevěnou tyč a začal psa mlátit hlava nehlava. Než ho ubil k smrti, trvalo to nejméně tři hodiny a pes celou tu dobu hlasitě sténal bolestí. Odpornou scénu natočil jeden z kolemjdoucích a šokující video pobouřilo ochránce zvířat po celém světě.

Místní úřady se ale brání tím, že policista nebyl vybaven narkotizační zbraní, kterou by psa uspal, a bál se, že by se v případě výstřelu ze služební zbraně kulka odrazila a zranila někoho z kolemjdoucích. Psa musel zabít, aby se předešlo případnému šíření vztekliny. Majitel psa se k incidentu zatím nevyjádřil.

 

vemenozmojistary ( 20. března 2019 17:27 )

Nenávidím tu žlutou šikmookou z@sranou verbež! Svinskej národ, měli by vychcípat všichni. Stačí Praha, dav těch zlutejch špín se selfie tyčema a otvírá se mi kudla v kapse 🔪 ⚰

Havr ( 30. března 2018 01:17 )

Za 3 hodiny se nenašel nikdo, kdo by toho z...a zastavil v jeho řádění?! To jsou všichni takoví zbabělí ubožáci? Hnus!

s4lv4tore ( 5. března 2018 20:12 )

Přineste mi někdo tu hroudu čínskýho shnilýho masa co to udělala a já vám zaplatim! Musí zažít to samý, jinak to nejde! Buď bůh nebo já! Bude prosit aby chcípnul prosit. Odporná kreautura.

oliiiii3 ( 6. ledna 2018 15:52 )

Mohl někdo alespoň zavolat jiného policajta, a copak majitel psa za 3 hodiny nevysel ani z obchodu nebo kde vůbec byl.Chdak pes.

pepen ( 5. ledna 2018 14:17 )

Měli by taky 3 hodiny tu Čínskou svini mlátit!!!!Až by chcípnul!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání