Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vánoční večírek skončil zmrzačeným penisem. Vrah a jeho komplic zaútočili na přirození

Steven Souley zmrzačil na vánočním večírku se svým kumpánem muži penis.
Steven Souley zmrzačil na vánočním večírku se svým kumpánem muži penis.  (Autor: Policie Velké Británie/profimedia.cz - ilustrace)
27. prosince 2017
17:14

Měl to být příjemný a zábavný vánoční večírek pro rodinu, kamarády a blízké. Místo toho se z něj stal krvavý masakr. Vše se odehrálo na Vánoce 2014, kdy usvědčený vrah Steven Souley (26) přišel se svým kumpánem Zico Malavinem (20) na party v anglickém Summerstonu, na kterou ani jeden z nich nebyl pozván.

Souley a Malavin se na večírku objevili nepozvaní kolem půlnoci. První jmenovaný si na party vzal sekyru, zatímco druhý jmenovaný se ozbrojil nožem. Bylo tak hned jasné, že hledají problémy. Jejich obětí se stal nebohý Robert Eadie (25).

Jeho sestra se Souleyho a Malavina, které oba znala, snažila přemluvit, aby agrese nechali. Nenechali. Na jejího bratra zaútočili a způsobili mu vážná zranění hlavy i trupy. Co pro něj bylo ale nejhorší, sekali ho i do genitálií. V rozkroku mu způsobili vážná zranění.

Jeho penis proto potřeboval po napadení chirurgickou rekonstrukci. Oba útočníci však byli po vánočním masakru dopadeni a zadrženi. Robert Eadie má však od té doby z Vánoc pochopitelný strach. I když podstoupil plastiku penisu a je podle všeho funkční, nic již není jako dříve.

Strašlivá nehoda. Metro uvěznilo muži penis:

Video  Metro uvěznilo mužův penis.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

villon ( 27. prosince 2017 17:46 )

Jsou zadokumentované případy, a není jich málo, kdy žena uřízla muži přirození (penys).

sores ( 27. prosince 2017 17:32 )

Mužský dělají o 1000% více pra.sá.ren nežli ženské! Jakoby nestačilo že přepadávají a znásilňují slabší pohlaví do.by.t.ko.vé. Usekávat jim ptáky a bude pokoj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání