Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pohřeb Davida (†29), kterého zastřelil myslivec: Obětoval život pro přítelkyni

Autor: lm - 
14. prosince 2017
10:53

Stovky lidí se přišly rozloučit s tragicky zesnulým Davidem Ď. (†29), jehož nemilosrdně popravil střelou do hlavy šílený myslivec Jan (†61). Ta nejdůležitější osoba, přítelkyně Nikola (21), pro kterou obětoval život, ale nedorazila. Proč?

Davida uložili k poslednímu odpočinku zhruba ve stejný čas jako myslivce Jana (†61). Poslední sbohem myslivci, kterého všichni považovali za pohodového a veselého člověka, přišlo dát asi 150 lidí. Obzvlášť těžce smuteční obřad nesla jeho sestra, která ho celý proplakala. „Udělal něco strašného, co se nedá odpustit, ale znal jsem ho velmi dobře, proto se sluší přijít se s ním rozloučit. Co se stalo, se nemělo stát,“ konstatoval pro portál Pluska.sk známý myslivce.

Poslední sbohem Davidovi (†29) přišlo dát asi 500 lidí, z nichž se mnozí neubránili slzám. Žalem zdrcenou Davidovu maminku museli dokonce podpírat manžel a syn Patrik. „Taková hrozná smrt mladého člověka je těžko pochopitelná. Davídek bude všem chybět. Jeho rodičům, bratrovi, jeho lásce Nikolce a také kamarádům. On už bude navždy jen v jejich srdcích a vzpomínkách,“ uvedl kamarád.

Přítelkyně Nikolka ale na smutečním obřadu chyběla. Nedoporučili jí to lékaři kvůli nepříznivému zdravotnímu stavu. „Ať shoří v pekle,“ vzkázala střelci z nemocničního lůžka. „Byl jako můj syn. Těšil jsem se, že jsou spolu šťastní, protože David byl velmi pracovitý chlapec a dcerku měl velmi rád. Bohužel nesmyslným činem je to všechno už nenávratně pryč,“ řekl se slzami v očích Nikolin otec Imrich, podle kterého spolu Nikola a David byli velmi šťastní a plánovali koupi bytu a založení rodiny. Bohužel, už se jim nic z toho spolu nesplní,“ dodal.

Co se stalo?

Slovenským Hurbanovem v pátek ráno otřásla střelba v jednom z místních klubů. Myslivec Jan (†61) si po hádce s mladičkou servírkou Nikolou (21) vzal dvě zbraně a vrátil se do podniku, kde začal střílet. Nikolu postřelil do levé strany hrudníku, Davida trefil nejdříve do nohy a potom ho při útěku střelil chladnokrevně do hlavy. Útočník následně obrátil zbraň proti sobě.

char ( 14. prosince 2017 12:18 )

A ty seš přesně ten typ člověka, kterej kdyby nebyl tak to vůbec ničemu nevadí, seš jen lidskej odpad.. Servírka za nic nemohla. Jestli jsi nikdy nedělal v pohostinství tak nemel kraviny protože víš p*ču!! Pokud je někdo opilý a nechová se tak, jak by měl ve společnosti tak je běžné, že se z hospody vykáže. Jenže tento chlap nezvládl svůj stav a zachoval se jak psychopat. Je mi líto slečny, že přišla o přítele. Jo a ještě seš s*áč protože správnej chlap by se vždy za svoji přítelkyni postavil. Takový vypatlaný vemena jak seš ty, bych chtěla potkat osobně ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání