Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná blondýnka (†24) si domluvila na Tinderu rande: Za tři týdny ji našli mrtvou

Autor: shp - 
6. prosince 2017
11:05

Krásná blondýnka Sydney Loofe (†24) z americké Nebrasky se 15. listopadu vyparádila a těšila se na rande s ženou, kterou poznala přes seznamovací aplikaci Tinder. Jenže ze schůzky se již živá nevrátila. Tělo sympatické pokladní objevila policie až tři týdny od jejího zmizení. Podezření z vraždy padá na ženu, do které se Sydney zakoukala a na jejího spolubydlícího.

Sydney se s Bailey Boswell (23) seznámila přes Tinder. 14. listopadu si společně vyrazily ven a sexy blondýna se do svého nového objevu zakoukala. Hned druhý den si proto domluvily zopakování rande. „Těším se na své rande,“ napsala na sociální síť. Jenže z toho se už pokladní nikdy nevrátila. Po třech týdnech pátrání policisté našli její tělo.

Podezření padlo ihned na Bailey Boswell, se kterou si vyšla ven a jejího spolubydlícího Aubreyho Traila (51), který byl již v minulosti trestán za krádež. Oba dva byli zadrženi za podle policie nerelevantní trestný čin, který nemá se zmizením Sydney nic společného. Přesto je strážci zákona označili za podezřelé v jejím případu.

Před svým zatčením zveřejnili Boswell a Trail bizarní video, na němž se oba maskují a mluví o své nevinně. „V novinách jste nás ukřižovali, na Facebooku jste nás ukřižovali. Víte, tohle je Amerika, jsem si jist, že nejdřív by měl být soud, ale zřejmě asi ne,“ prohlásil Trail na videu.

S těžkými srdci se s vámi musíme podělit o nejnovější novinu… Nechť ti bůh daruje věčný klid. Milujeme tě, Sydney,“ informovala rodina veřejnost a příbuzné o smrti sympatické blondýnky. Co se s ní stalo, napomůže odhalit nařízená pitva. Boswell a Trail mezitím nadále zůstávají ve vazbě.

Případ z Česka: Vražda Sabiny

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání