Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sabrinka (†5 měs.) umřela dva dny po očkování: Drsný vzkaz odborníků!

5. prosince 2017
19:26

Do případu Sabrinky (†5 měsíců), která náhle zemřela dva dny po očkování, se vložili odborníci. Vyzvali rodiče, aby nepodléhali panice a nechali své děti očkovat. Spojovat úmrtí holčičky s očkováním je podle nich předčasné a neodůvodněné.

K záhadnému úmrtí dítěte došlo ve slovenské obci Modrý Kameň. Malou Sabrinku našla její maminka v neděli ráno bez známek života v její postýlce. Podle slovenských médií byla holčička dva dny předtím na očkování tzv. hexavakcínou, po kterém měla mít zvýšenou teplotu.

Policie záhadné úmrtí holčičky vyšetřuje a do případu už se vložili i odborníci, konkrétně výbor Slovenské epidemiologické a vakcinologické společnosti (SEVS). "Podle našich zjištění dítě dostalo dva dny před úmrtím druhou dávku povinného očkování, následující den po očkování mělo zvýšenou teplotu 37 stupňů. První dávku očkování snášelo bez jakýchkoliv vedlejších reakcí," píše se podle serveru Čas.sk v jejich stanovisku. SEVS rovněž rodiče vyzval, aby nepanikařili a uvědomili si, že očkování děti chrání před vážnými chorobami, které mohou mít trvalé následky, nebo dokonce skončit smrtí.

Přesnou příčinu smrti holčičky má určit až nařízená pitva. Maminka děvčátka je po tragédii na dně. „Andílku náš milovaný. Navždy tě budeme milovat, zlatíčko naše. Děkujeme ti alespoň za ten krátký čas, co jsi strávila s námi, obohatila jsi naše životy svým smíchem. Nemůžu uvěřit, že tu už nejsi!“ napsala na sociální síti. Podle sousedů se rodina starala o děti vzorně a nikdo nedokáže pochopit, co se stalo.

 

Zdeniba ( 7. prosince 2017 15:27 )

Nemoci proti kterým se očkuje silně potlačila dobrá strava a hlavně hygiena.Proti těmto nemocem máme i určitou genetickou odolnost. Ale až k nám dorazí choroby ,které přivlečou migranti, tak nám žádná injekce nepomůže.Viz např. spalničky a neštovice, které zahubily indiány. Můj bratranec po očkování jako miminko zcela ochrnul a v deseti letech umřel.Rvát tohle do tak malých dětí je zločin.Mělo by se počkat později.Ikdyž si myslím,že proti některým nemocem je zbytečné očkovat.

squirrel ( 7. prosince 2017 13:49 )

dodatek...kdyz to vybuchlo v jaderne elektrarne v Cernobylu,byla jsem tri mesice tehotna..muj gynekolog mi rikal,nebojte se maminko,my tady nemame hlasen zadny radioaktivni spad...ja byla presto opatrna,nechodila jsem na dest a zdrzovala se vice doma,moje dite bylo zdrave,ovsem ty nestastne maminky v porodnici,kdy jejich deti se rodily s oboustranymi rozstepy rtu a patra,kde rostla jen hlavicka a telicko ne,chlapecek zemrel ve trech mesicich,byla to neskutecna hruza...az po 30 letech vlada priznala,ze tu v te dobe na nasem uzemi byl spad radioaktivity a to dost vysoky...proc to pisu,at vite,jak nam lhali a stale lzou,delaji si z nas pokusne kraliky,to je cele

squirrel ( 7. prosince 2017 13:41 )

zdravim...pro vasi informaci,myslim ze nick dajka123 je redaktorka,ktera sedi v Blesku a okamzite reaguje negativne na kazdy prispevek,ve kterem se pise o skodlivosti ockovani Zacali jsme tady dva dny tomu diskutovat na tema,ze miminko po dvou dnech ockovani zemrelo a tady tento nick vyletel jako sileny a zacal psat o chemoterapii atd,prectete si jeji prispevky sami.Takze,ockovat takove cerstve miminko hexavakcinou je podle me zverstvo..je to sest vakcin dohromady a je to bud si s tim organizmus poradi,nebo ne.V Japonsku se tato hexavakcina ockuje az od dvou let,kdy imunitni system ditete je uz silnejsi...u narozenych deti neni jeste zadny imunitni system!!Ja kdyz byla mala zadne hexavakciny neexistovaly,ockovalo se jednou vakcinou a po case dalsi.Muj syn se snachou neodmitli ockovani meho vnuka,jen zazadali o odklad ve dvou letech to ne,ze ja jim poradila,to oni sedeli na internetu a studovali si presne na co ta a ta vakcina je a jake ma vedlejsi ucinky...vsechny matky si musi uvedomit,ze je to jejich dite a jejich rozhodnuti...nemuze jim poroucet doktor.Je to jen straseni,protoze to ockovani je obrovsky business,ze ktereho ziji farmaceuticke firmy,lekari i politici...ruka ruku myje...preji hodne sily a odvahy maminky

squirrel ( 6. prosince 2017 15:12 )

vsichni,kteri se mnou sympatizuji ..mate ode me vzkaz a odpoved na clanku o pani,ktera hleda sve dva pejsky,nechteji me tady uz pustit

kaonkl ( 6. prosince 2017 13:53 )

Běž do kelu se statistikama. Jak se neevidují vedlejší účinky je všeobecně známo. Dítě v neuro záchvatu, klepe se jak osyka, oči v sloup, nereaguje, nevnímá, ale dr. ti řekne, že to je běžná reakce a že to za pár hodin přejde ? Osobní zkušenost !!! Kdybych to nenahlásila já sama, tedy sama nenajela na internet a nevyplnila formulář, dr. to nezapsal ani do karty !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání