Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Případ, kterému se diví i policie: Čecha na Slovensku vybrzdil rozzuřený řidič, důvod je šílený

Autor: dce - 
28. listopadu 2017
12:47

Poklidná jízda českého řidiče se na Slovensku během mžiku změnila v peklo. V jednu chvíli ho předjel vůz se slovenskou SPZ a vybrzdil ho až do úplného zastavení. Z auta vyběhli dva zjevně rozzuření muži a nebyt pohotové reakce, mohla celá věc dopadnotu jinak. Brzy se ovšem objevilo i vysvětlení aktérů, na kterým kroutí hlavou i policie, která věc prošetřuje.

Video na Facebooku sdílela stránka Plzeňská Jehla, která informuje o dění v západočeské metropoli. Podle popisků videa řidič českého auta projížděl slovenskou vesnicí rychlostí 50 km/h. Na konci obce zrychlil na 90 km/h. V tu chvíli ho ale předjel černý vůz, vybrzdil a zastavil.

Přímo uprostřed úzké okresky, která se topila v mlze. Z auta vyskočili dva rozzuření muži a se zjevným úmyslem se rozeběhli proti autu. Jeho řidič ale zareagoval rychle a vycouval dál po silnici. Muži to vzdali, nastoupili do auta a po chvíli manévrování po silnici se opět vydali za svým českým protějškem.

Při další příležitosti ho ale opět předjeli. Tentokrát ale situaci Čech vyhodnotil jednoznačně a zpomalil. Předjel ho i další vůz, který nakonec skončil také vybržděný slovenskými agresory.

Video se po sociálních sítích šířilo tak rychle, že netrvalo dlouho a dostalo se i k aktérům. A žena, která údajně seděla ve voze s malým dítětem, napsala podle ní jednoduché vysvětlení incidentu.

„Dotyčný ...., který sem dal foto a video, si zřejmě musel něco dokazovat. Když jsme ho začali předjíždět, schválně přidal, abychom ho nemohli předjet. Byli jsme v autě i s maličkým dítětem a potřebovali jsme se dostat domů co nejdřív, ale toto individuum nám to zkomplikovalo,“ napsala paní Alexandra na Facebooku.

Video se ovšem dostalo do rukou i policii. A těm se její vysvětlení ani za mák nelíbí! „Tak to tu ještě nebylo. Zastavit auto mimo obec v sychravém počasí, vystoupit z něj, rozejít se k jinému autu a nechat ve vlastním vozidle své dítě??? Toto je už fakt silná káva. Upozornili jste nás na to vy. Začínáme řešit,“ napsali policisté na Facebooku a přidali i ono video.

krtek. ( 2. prosince 2017 10:50 )

v obci mne predjizdel kamion, holt kdyz nekoho v autoskole kdysi ucili ze v obci je 60 tak mu asi ta 50 co jsem jel pripadala malo , vyjet mu tam auto , tak skonci nekde v baraku mag0r

Pertr Fiala ( 29. listopadu 2017 11:38 )

přesně

Pertr Fiala ( 29. listopadu 2017 11:17 )

No, trnaváci jazdia tiež ako debili. Práve cez víkend som mal možnosť si to skúsiť. Ťahať sem nejaké národnostné prblémy je úplne choré. To video som videl - na rozdiel od teba a ten chlapík isšiel úplne normápolne, dodržiaval rýchlosť v obci a za koncom obce začal normálně zrýchloˇvať na 90. Ten idiot vo Fode zrejme išiel už v obci ako prasa. Za mňa 5 rokov nepodmiendečne a trvalé odobratia vodičáku.

salto ( 29. listopadu 2017 08:25 )

Je vidět, že na Slovensku jsou stejní blbci jako v Čechách. Pokud se těmto "pánům" silnic (mají prachy, známě, kvalitní advokáty...) nedostane do podvědomí, že si za takovouto "srandičku" mohou jít sednout na 6-8 let, nic se nezmění

rbwtrnava ( 29. listopadu 2017 08:08 )

uplne suverenne mozem povedat, ze pepani u vas jazdia na povolene maximum resp. vela nad povolene maximum. Obzvlast na dialnciach, kde si kompenzuju mindraky z ich ro***aneho tankodromu. Story o podkildne jizde ceskeho houbare nemusi byt vobec pravdiva

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání