Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Spisovateli z Kladna řádilo prase na půdě: Propadlo se střechou a proběhlo celý dům

Autor: dce, mal - 
25. listopadu 2017
12:24

Ohromný divočák způsobil pozdvižení na Kladně v domě místního spisovatele. Viktora Suchela překvapil nejprve lomoz na půdě, na dvůr mu pak spadlo prase. Zraněné se pak ukrylo na opět půdě. Trápení zvířete ukončil myslivec.

Drama v Kladně-Dříni způsobilo divoké prase, které se po svahu dostalo na střechu jednoho z domů. Podle všeho se střechou propadlo na půdu patrně už v pátek večer. Ráno pak lomoz zburcoval i obyvatele, jímž je spisovatel Viktor Suchel s manželkou. Mysleli si, že na půdě možná řádí kočka. Jenže když manželka ráno otevřela dveře, aby pustila psa ven, překvapil ji divočák.

"Zeshora spadlo prase, ke mně na dvůr ze střechy. Tam rozšlapaný tašky... pak vběhlo až ke mně do koupelny, ale čubinka štěkala, tak vyběhlo na dvorek. Pak zase vyběhlo nahoru," řekl Blesk.cz pan Suchel s tím, že prase proběhlo celý dům. Zraněné prase se ukrylo za hoblík na půdě. "Policajti ho tam hlídají a říkají, že je tam kaluž krve," dodal.

Na místo vyráželi policisté kolem deváté hodiny. Sami proti chlupatému narušiteli ale zasáhnout nemohli, protože nikoho neohrožovalo, povolali tedy myslivce Jaroslava Klepiše, který zraněné zvíře zastřelil.

Podle něj se jednalo o asi dvouletého kňoura, který ovšem narostl do úctyhodných rozměrů. Navíc bylo prase postřelené. "Zdravé prase by nevletělo do zahrady, na kůlnu a nepropadlo by střechou dolů. Je možné, že ho mohl někdo postřelit, nějaký pytlák třeba na poli a to prase běželo až sem a hledalo někde úkryt," řekl novinářům Klepiš.

frantacizek ( 10. října 2020 16:28 )

situován ve svahu a ta kravka si vzala kvalitní rozběh a byla to skokanka..

frantacizek ( 10. října 2020 16:27 )

já četl kdysi v Hromu, který už asi nevychází (takový časopis pro "intelektuály" ), že někde ve Skotsku téměř propadla komínem kráva. Tehdy mi kamarádi říkali, proč takové kraviny kupuju, teď už mám pro ně vysvětlení, že se to klidně mohlo stát, byl-li ten dům situován ve svahu. A ještě jim přidám, že tady v Česku padají střechou divé ***, kdo ví, co na to řeknou...

naidka ( 25. listopadu 2017 15:14 )

Článek je dost zmatený. Není jasné, jestli "chlupatý narušitel" propadl střechou na půdu nebo spadl ze střechy na dvůr a potom proběhl celým domem, aby se dostal zpátky na půdu. Tam si ho obyvatelé domu spletli s kočkou, ale když šla paní pouštět psa, tak vyběhl divočák, který byl předtím schovaný za hoblíkem.

Monikay ( 25. listopadu 2017 14:37 )

Je to vtipné, ale doma jim asi do smíchu nebylo

arne100 ( 25. listopadu 2017 13:20 )

To české medůzy černé mají vlajku.To je už neskutečné.Vy se ztoho holokaustu jednou poděláte

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání