Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Budeš tu chybět, chlape! Rozhlas smutní nad šéfredaktorem Petrem (†40)

Autor: dce - 
22. listopadu 2017
05:01

Smutná zpráva o náhlém skonu šéfredaktora jedné ze stanic Českého Rozhlasu Petra Zettnera (†40) zasáhla i jeho kolegy. Ve vstupní hale zřídili malý smuteční koutek, kde na kamaráda a spolupracovníka mohou lidé vzpomínat.

Petr Zettner podle informací Blesku spáchal v noci na neděli sebevraždu. Oběsit se měl na lávce Radotínského mostu. Zde ho nad ránem našli svědci. Lékař už mu bohužel nemohl pomoci. "Dosud provedeným vyšetřování se nepotvrdilo zavinění cizí osobou a věc tedy vyšetřujeme jako sebevraždu," řekl Blesk.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Smrt mladého šéfredaktora stanice Radio Junior Českého Rozhlasu hluboce zasáhla jeho blízké i kolegy z rádia. První smuteční zprávy sdíleli na sociálních sítích, v úterý už ve vstupní hale Českého Rozhlasu stál provizorní koutek se smuteční knihou a Petrovou fotografií.

"Budeš tu chybět, chlape! Modlím se za tebe a celou rodinu," napsal do knihy jeden z kolegů. Na vedlejším stole leží i květiny, které spolupracovníci přinášejí. "Je mi to moc líto. Třeba někdy někde na shledanou," stojí v knize.

 

prycsnima ( 22. listopadu 2017 12:57 )

Moh' se (si) přiznat že je homoďejka a nemusel se věšet.tejkitízy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání