Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jan (69) své sestře (†75) zatnul sekeru do hlavy! Nechtěla mu prý dát peníze

Ján (69) své sestře (†75) zatnul sekeru do hlavy! Nechtěla mu prý dát peníze. (Ilustrační foto)
Ján (69) své sestře (†75) zatnul sekeru do hlavy! Nechtěla mu prý dát peníze. (Ilustrační foto)  (Autor: Reprofoto TV Markíza)
Autor: dce - 
9. listopadu 2017
20:30

Šokující případ vyšetřují od středy policisté na Slovensku. Devětašedesátiletý Ján zde brutálním způsobem zabil svou vlastní sestru Amálii. Pětasedmdesátileté seniorce zatnul sekeru do hlavy. Důvod jeho činu vás šokuje!

Tragédii policii nahlásila sestra zavražděné seniorky ve středu o půl třetí odpoledne. V obci Rajčany poblíž Topolčan se to během chvíle hemžilo policií a novináři. Devětašedesátiletý Ján tu totiž zabil svou o šest let starší sestru Amálii.

Podle serveru Pluska.sk Ján ženě sedící na lavičce zatnul do hlavy sekeru. „Přivolané policejní hlídky okamžitě přišly na místo a bezprostředně po činu zadržely podezřelého 69letého muže. Momentálně na místě probíhá obhlídka místa činu a provádějí se neodkladné a neopakovatelné procesní úkony,“ informovala nitranská policejní mluvčí Renáta Čuháková.

Ján údajně už od rána popíjel v místní hospodě. S alkoholem byl podle všeho velký kamarád – místní se ho kvůli tomu dokonce báli, opilý byl totiž agresivní. V osudný den se měl se svou sestrou pohádat o peníze. Když mu je nedala, vzal sekeru a sestru zabil přímo před domem, kde žili.

Ján navíc neútočil poprvé – byl v podmínce kvůli ohrožování jiného muže v hospodě rovněž sekerou. Dokonce prý strávil i nějaký čas za mřížemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání