Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rodiče zapomněli dceru na benzince, hodiny si toho nevšimli!

Rodiče zapomněli dceru na benzince, nevšimli si toho několik hodin!
Rodiče zapomněli dceru na benzince, nevšimli si toho několik hodin!  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
6. listopadu 2017
20:37

Početná rodina zapomněla na benzinové stanici v Německu jednoho ze svých členů, dvanáctiletou dívku. Rodiče dceru několik hodin vůbec nepostrádali a navíc nebylo možné se jim dovolat. Pro vnučku nakonec musela přijet babička, informovala dnes agentura DPA.

Rodina se v neděli vracela z dovolené, když zastavila na čerpací stanici v porýnském Mogendorfu. Dívka sedící v poslední řadě sedadel si během přestávky nepozorovaně odskočila na toaletu. Rodiče s dalšími třemi dětmi pak pokračovali v cestě.

 

Opuštěné dívky si všimla zaměstnankyně čerpací stanice a přivolala policii. Rodičům nebylo možné se dovolat, protože měli na mobilním telefonu zapnutý tichý režim. Podařilo se však přivolat babičku, která přispěchala vnučce na pomoc z Würzburgu vzdáleného přes dvě hodiny jízdy.

VIDEO: Tato matka nechala změnit dceři pohlaví a pak se sama stala mužem.

Video  Tato matka nechala změnit dceři pohlaví a pak se sama stala mužem.  - www.greatbigstory.com
Video se připravuje ...

djaba ( 7. listopadu 2017 20:04 )

 Můj tatík kdysi jel se švagrem 50km do Kolína na motocyklu .Při jízdě zpět ještě v na kolínské křižovatce přidal plyn a švagr z motorky spadl .Celých 50 km si toho tatík nevšiml a zjistil až doma že je sám .Tak to otočil a jel zpět a švagr už ušel z Kolína pěšky pěkný kus .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání