Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující foto z pražského Pet Centra: V teráriu bez vody a žrádla nechali pojít pět myšek

Fotka od zákazníka PetCentera: Mrtvé myšky v teráriu
Fotka od zákazníka PetCentera: Mrtvé myšky v teráriu  (Autor: Facebook)
Autor: aba - 
5. října 2017
19:15

PetCenter je obchod se zvířaty a vším, co k domácím miláčkům patří. Podle fotky, kterou ale uvnitř v obchodě pořídila jedna ze zákaznic, se ale o zvířata moc dobře nestarají.

Do obchodu se zvířátky se chodí mnoho zákazníků jen dívat jako do malé zoo. Co ale viděli na pobočce v Butovicích, se jim vůbec nelíbilo.

„Tak tohle už fakt nemyslíte vážně! Můžete se k tomuto nějak vyjádřit? Přijde vám to normální, takto zacházet se zvířaty?“ Takhle se na Facebooku rozčiluje paní Markéta Riglová, která přímo na stránky PetCentera vložila fotku.

Na ní je vidět terárium s malými bílými myškami, které jsou mrtvé a je vidět, že v terárku nemají ani vodu, ani jídlo. „Pět mrtvých myšek a jedna, co se sotva hýbala. Voda žádná, jídlo také ne, jen miska plná pilin. Zaměstnanci o tom jistě věděli, ale pro jistotu slečna oslovila jednoho ze zaměstnanců, který jen odsekl a dál jako by se nic nestalo. Myš, co sotva sedí na domku, vypadá, jako kdyby týdny nejedla. Abyste se nedivili, až vám na kontrolu přijde KVS.“

PetCenter na její fotku reagovalo s tím, že si vyžádalo vysvětlení přímo na prodejně. Z prodejny pak měli vedení uklidnit, že se jednalo o ojedinělé selhání, které už se nebude opakovat.

Příspěvek ale pobouřil internet. Diskutující pod fotkou to označují za týrání zvířat a volají po výpovědi pro zaměstnance na dané pobočce. „Pokud nedostanou, včetně vedoucí, všichni výpověď, tak je s PetCenterem něco špatně a nakupovat tam už nikdy nepůjdu. Takoví lidé nemají v obchodě se zvířaty co dělat,“ rozčiluje se Lenka Šul. „Ano, taky už tam nenakupuji a snažím se o tom přesvědčit i ostatní. Do té doby, co se budou prodávat živá zvířata tímto způsobem, ani omylem. A že nakupuji za tisíce, ale tady fakt ne,“ přidává se Petra Řehořová. Tohle pro PetCenter není dobrá reklama a zákaznicí vyhrožují odchodem.

levicove-smegma ( 15. listopadu 2017 14:00 )

Já myši trávím. Jedem, který způsobuje vnitřní krvácení. Takžše chcípají odborně v křečích. Čest práci!

al.bunda ( 6. října 2017 05:08 )

Opravdu zpráva hodna hlavní strany,bože můj,svět se opravdu v kravské přirození obrací když má někdo potřebu psát o každé chcíplé myši

kiwi65 ( 5. října 2017 22:21 )

 Když nechají umřít člověka v LDN žízní a hladem tak se nic neděje.Když tady umírají děti na který se musí dělat sbírky,taky se nic neděje.Nechcete snad ještě uspořádat sbírku na chcíplou myš?????

andorea ( 5. října 2017 19:42 )

Doma cvakne pastička a zvíře je hned mrtvé. Nechat je pomalu zemřít hlady a žízní je nehorázné svinstvo! A argument s dětmi je taky hodně mimo mísu.

draco17 ( 5. října 2017 19:23 )

denně umírá u nás spoustu dětí a vy se tady zaobíráte nějakou havětí,kterou všichni v domácnostech pokud na ni narazíme....prostě zabijeme!!!!!jasný???tohle už je normálně úchylárna jako prase!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání