Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapec (8) pobodal bratrance Denise (7): Nůž mu vrazil do břicha

Autor: shp - 
29. září 2017
20:30

Tragicky dopadla dětská hra v obci Slovenská Volová. Podle příbuzných si děti hrály s nožíky, pohádaly se a sedmiletý Denis skončil s bodnou ránou v oblasti břicha v nemocnici. Zatímco se ze zranění zotavuje v nemocnici, policisté vyšetřují trestní odpovědnost rodičů dětí.

Pohádali se, nevím, zda ho na něj hodil, nevím,“ řekl televizi JOJ strýc zraněného chlapce. Denisovi musela na pomoc přijet záchranka. Podle zjištění policie šlo o nůž, který ležel na kuchyňské lince. Výsledkem údajných neshod bylo bodnutí do břicha. Dětský smích tak vystřídal pláč a následné policejní vyšetřování.

Při hře na honěnou došlo za doposud nezjištěných okolností mezi chlapci ve věku 8 a 7 let k ublížení na zdraví u jednoho z nich,“ prohlásila policejní mluvčí Jana Migaľová. Podle zjištění televize jsou chlapci bratranci. Mladšího, který utrpěl zranění, museli převézt do nemocnice.

Pacient měl bodnou ránu v dutině břišní. Musel absolvovat operaci, jeho stav je momentálně stabilizovaný a je mimo ohrožení života,“ potvrdil mluvčí nemocnice Tomáš Kráľ. Situaci na místě neštěstí zdokumentoval i kriminalistický technik. Policisté už začali s vyšetřováním. Druhý z chlapců skončil v doprovodu příbuzného na policejní stanici.

europa ( 18. března 2019 06:41 )

Jejda, to je svoboda projevu. Tolik smazaných příspěvků. Nestydíte se, mazači? To když člověk napíše všeobecně známou pravdu, musíte ho smáznout? Pravdu stejně neumlčíte, vořeši.

bublina55 ( 29. září 2017 23:24 )

Ó jé, a to v Bruselu europoslanci chtějí ukončit diskriminaci Rómů. No, co dodat. Rómové prý říkají - "u nás taký obyčaj, vreckový nožík požičaj" ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání