Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Partneři vypadli po hádce v Jihlavě z okna: Neštěstí sledoval jejich syn (2)

Autor: Jiří Čada - 
25. září 2017
15:01

Jihlavští policisté vyšetřují záhadný sobotní pád partnerské dvojice (40) z druhého patra panelového domu v centru města. Oba dopadli z výšky asi šesti metrů na trávník. V bytě po nich zůstal jejich malý syn (2). 

„On měl v minulosti potíže s drogami,“ informoval Blesk o jednom z dvojice muž ze sousedství. Ten je přesvědčen, že žena se snažila muže v okně zachytit a on ji strhl s sebou. „Určitě váží přes sto kilogramů a ona s bídou padesát,“ odhadoval jeden ze svědků celé události. Obyvatele okolních domů probral po pádu strašný křik.

„Musel být asi sjetý nebo opilý. Strašně řval, zatímco ona jen chroptěla,“ popsal následky pádu svědek. „Oznámení o pádu jsme obdrželi krátce po půl desáté a jeho okolnosti prověřujeme,“ uvedla mluvčí policie Jana Kroutilová.

Policisté dvojici prý zatím nevyslechli, čekají na výsledky testů odebraného biologického materiálu. Oba partneři skončili s těžkým zraněním v brněnské nemocnici. Klouček, který si po pádu rodičů odemkl byt, chodil bezradně po chodbě domu. Nyní už je u babičky.

villon ( 25. září 2017 17:04 )

Dle věku jsou to husákovy děti, ha ha ha

nick55 ( 25. září 2017 15:54 )

Chudák chlapeček, mít za rodiče takový hovada

moiaza ( 25. září 2017 15:49 )

No jo, drogy. Havlovy děti. Mysleli si že mají křídla. Neměli.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání