Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Video, které děsí internet: Náctiletí rodiče nutí holčičce pivo a marihuanu

Autor: bop - 
9. září 2017
09:10

Byl to prý jen vtip a nic z toho se skutečně nestalo, hájí se matka (17) a otec (18) malé holčičky z argentinského města Formosa. Všechno prý bylo nahrané a svému dítěti by nic takového nedali... Veřejnost jim to ale moc nevěří. Záběry, které zachycují malátnou holčičku, působící jako pod vlivem omamných látek, už stihly vyvolat vlnu nevole. Úřady prozatím dítě rodičům odebraly a svěřily jej do péče babičky. 

Internet pobouřilo video, které podle všeho nahráli dokonce sami rodiče. Teprve sedmnáctiletá matka a osmnáctiletý otec na něm dávají své malé dceři pivo a cigaretu, která má obsahovat marihuanu. V pozadí hraje hudba a zdá se, že se situace odehrává na nějakém večírku. 

Poté, co se mezi lidmi strhla vlna nevole a odsouzení mladého páru, se případem začaly zabývat také úřady. Incident se zatím stále prošetřuje, prozatím bylo ale podle informací britského deníku the Mirror děvčátko rodičům odebráno a svěřeno do náhradní péče své babičky. Protože je matka zatím sama nezletilá, není jasné, jaké ji čekají právní následky.

VIDEO: Malou holčičku nutí její náctiletí rodiče potáhnout z marihuanové cigarety a loknout si alkoholu.

Video  Po sociálních sítí se šíří šokující video, na kterém ruka údajně náctiletého rodiče nutí potáhnout z marihuanové cigarety a napít se z lahve alkoholu  - youtube.com
Video se připravuje ...

krasomila ( 9. září 2017 12:01 )

Podle stylu psaní taky dvakrát kvalitní výrobek nebudeš.

sores ( 9. září 2017 10:41 )

Okamžitě jim děcko odebrat a rodičům dát basu na hodně let kde musí makat! Je to sviňá.r.na,ti nemůžou být normální,jsou to nekvalitní lidi tak pryč s nimi!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání