Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Myslela jsem, že zemřu: Žena afrického miliardáře a diktátora Mugabeho drsně zbila sexy modelku

Autor: shp - 
16. srpna 2017
10:52

Jihoafrická kráska Gabriella Engels (20) promluvila o hrůzách, které prožila, když ji napadla manželka zimbabwského diktátora Grace Mugabe (52). Ta ji vzala po hlavě elektrickým kabelem a v bití nepřestala, dokud z modelky nezačala stříkat krev a nepodařilo se jí utéct. To vše přitom jenom za to, že Engels našla na hotelovém pokoji se svými syny.

Mlátila mě s takovou silou, že jsem si myslela, že nikdy nepřestane. Myslela jsem si, že je to můj konec,“ řekla modelka Daily Mailu. „Zbila mě tak zle, použila veškerou sílu. Její ochranka a bodyguardi tam jenom stáli a koukali. Prosila jsem o smilování, plakala jsem o pomoc, jak nejhlasitěji jsem dokázala,“ dodala zbitá kráska.

První dáma Zimbabwe modelku zbila elektrickým kabelem. Na hlavě jí po útoku zůstala ošklivá jizva. „Mám strach, že nikdy nebude potrestána za to, co mi udělala,“ obává se Engels. Modelka žije v domu se svou maminkou Debbie. Dalším zraněním se vyhnula, protože se jí podařilo v jeden okamžik sebrat na nohy a utéct z hotelového pokoje.

Manželka Roberta Mugabeho (93) se po návratu do své rodné země sama vydala policii. Strážci zákona ji vyslechli, ale z ničeho neobvinili a poté propustili. „Neměla jsem vůbec tušení, kdo ta žena je, když mě začala bít,“ uvedla Engels. Když zjistila, kdo ji napadl, začala se bát další msty. Takto vlivná žena má všude spoustu konexí. Očekává se navíc, že po smrti manžela převezme vádu v zemi.

Podívejte se na napadení modelky v Ekvádoru:

Video  Extrémně brutální napadení modelky v Ekvádoru  - Youtube.com
Video se připravuje ...

sores ( 16. srpna 2017 18:49 )

Všechny černé tlamy mají zastavený mozkový vývoj v 12 letech. Znají jen násilí a zabíjení. Na planetě by měla zůstat jen bílá rasa! Pryč se všemi čmoudy!!!

agfor ( 16. srpna 2017 12:37 )

A ty miliardy má Mugabe z peněz, které posílají hloupí Evropané na konta hladovějících černošských dětí.

ricky ( 16. srpna 2017 12:15 )

 Vypalili ji "cejch", zbiti to bylo k tomu. Zjizvila ji. Tyto kultury, ziji jako ve stredoveku. Penezi a moci se nadrazuji. Ale to neni je JAR.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání