Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Papoušek napadl a usvědčil kriminálníka, který vyloupil domov jeho majitelů

Vitalij Kiseliov byl usvědčen díky papouškovi Rockymu, který ho napadl.
Vitalij Kiseliov byl usvědčen díky papouškovi Rockymu, který ho napadl.  (Autor: Policie Kent/Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
11. srpna 2017
22:37

Ostrému zobáku neunikneš. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil kriminálník Vitalij Kiseliov. Ten se vloupal v anglickém Gillinghamu do domu Petera a Trudy Rowingových, zatímco spali. Ukradl z něho cennosti v hodnotě v přepočtu přes 40 tisíc korun. Ukrást chtěl i papouška, jenže to neměl dělat.

Opeřenec Rocky, který se řadí k papouškům šedivým, ho totiž napadl. Ostrým zobákem ho pokloval tak, až Kiseliova zranil. Zloděj začal krvácet. Než z místa utekl, zakrvácel dům. Papouška ještě stihl naštvaně vyhodit z okna ven.

Peter Rowing, který má Rockyho už 20 let, prohlásil: „Policie poznala, že Kiseliov vyhodil Rockyho z okna, protože ho pokousal.“ Krvavé stopy, které po sobě zločinec zanechal, však strážcům zákona velmi pomohly. Odebrali z něj vzorek a prohnali ho databází DNA.

Jelikož je Kiseliov známá firma, policie o něm měla záznamy. „Dostali ho druhý den, protože ho měli v databázi,“ dodal majitel odvážného papouška. Ten je pro manžele právoplatným členem rodiny. Nyní ho mají ještě raději. I policisté si jeho počínání pochvalovali.

Zábavné video:

Video  PAPOUŠEK KRMÍ PSA.  - FACEBOOK.COM
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání