Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexuální útok egyptského plavčíka? Honza lže! Přítelkyni u bazénu zbil on, tvrdí hotel

Autor: Slávka Červená - 
10. srpna 2017
14:29

Kde je pravda? Drsný případ Honzy (27), kterého měli v hotelu Titanic Palace v Hurghadě svázat a bít, obletěl Česko. Prý se zastal partnerky, která čelila sexuálním narážkám od plavčíka. Hotel se ale brání a celý příběh popsal naprosto odlišně.

Den před odletem nabízel údajně jeden z plavčíků hotelu Honzovi peníze za sex s jeho přítelkyní Sabinou (27). „To mě vytočilo a jednu jsem mu vrazil. Strhla se potyčka a hodil po mně sklenici, která mi rozrazila hlavu,“ řekl Blesku.

Přiznal, že byl připitý... Večer ale vzal podle Honzy plavčík spravedlnost do svých rukou. „Tři kluci mě v chodbě chytili, svázali nohy a ruce za záda a v nějaké místnosti mě plavčík bil obuškem po nohách a žebrech,“ tvrdil.

Když později začal volat o pomoc, muž, který ho tam hlídal, ho omyl vodou a zavedl do kanceláře. Na místo měl přijít Egypťan hovořící česky. Poté přijela policie a sepsala zápis, kopii prý ale nedostal.

Dorazila i česká delegátka. Dva Egypťané a ona ho poté v noci měli převézt do jiného hotelu. „Říkali, že je to z důvodů mé bezpečnosti, že mi může jít o život,“ reprodukoval jejich slova Honza. Po návratu byl na ošetření u doktora, lékařská zpráva potvrzuje zranění hlavy, stopy po otoku po svázání atd...

Titanic Palace: Pan Jan je na černé listině hotelu!

„Pan Jan bude na černé listině všech hotelů sítě Titanic Hotels pro své špatné chování během pobytu. Tento host byl totiž běžně velmi opilý. U hotelového bazénu se krutě pohádal se svou ženou a v bazénu ji udeřil takovým způsobem, že křičela bolestí. Vyšel z vody a plavčík jí šel na pomoc. Když ji vedl k jejím pantoflím, začal dotyčný plavčíka mlátit.

Bezdůvodně mu zlomil čelist a začal mlátit každého, kdo mu stál v cestě. Náš odpovědný vedoucí se ho pokusil dostat pod kontrolu. Poslali jsme ho do nemocnice, ale nebyl schopen komunikovat s pojišťovnou, protože byl velmi opilý. Jeho přítelkyně mu odmítla pomoci, řekla, že je to normální. Požádala manažera hotelu o přidělení samostatného pokoje bez něj. On ani neměl peníze na zaplacení ošetření.

Zajistili jsme mu první pomoc bezplatně, ale on nepřestal a začal dělat problémy v restauraci i ostatním hostům. Tak jsme na něj zavolali policii a vše jsme oficiálně ohlásili. Zavolali jsme i vedoucímu zájezdu z cestovní kanceláře a ohlásili to. Poté, co mu policie o případu řekla, přesunul ho okolo půl druhé ráno do jiného hotelu, aby předešel dalším problémům a ochránil jeho přítelkyni.“

Video  Stalo se v hotelu, kde vraždil Kramný: Plavčík prý chtěl sex po Češce a pak přišel útok  - Slávka Červená
Video se připravuje ...

Honza a Sabina: Je to hnusné obvinění!

„Lžou. Je to z jejich strany docela hnusné obvinění. Že by mě přítel uhodil v bazénu, tomu se musím opravdu smát. Nikdy to neudělal a navíc tam byla spousta svědků, klientů z Česka. Jsou tam i kamery. Šlo by to ověřit z nich. Čelist plavčíkovi fackou taky nezlomil. Druhý den měl jen ovázaný prst, oděrku na rtu a normálně pracoval,“ reagovala Sabina.

„Pravda je jen to, že jsem se s Honzou pohádala. Ale kvůli tomu, že plavčíka napadl. Neslyšela jsem totiž, o čem s ním mluvil. Že chtěl zaplatit za sex se mnou. To jsem byla v bazénu. Není taky pravda, že jsem žádala o samostatný pokoj. To je naprostá lež. Ano, přítel měl popito, ale s hosty žádné problémy neměl,“ dodala Sabina, která požádala delegátku cestovní kanceláře, zda by sehnala kopii policejního zápisu, který Honza nedostal.

Ten je totiž důležitý pro českou ambasádu v Káhiře, kterou žena kontaktovala až z letiště a také po návratu. Ale nedodala potřebné dokumenty. „Trvám si na tom, že jsem byl svázán, zbit a vzali mi hodinky a řetízek. O tom mlčí. Na rukou mám dosud oděrky od lana,“ doplňuje ještě Honza. Dvojice se prý k případu již nehodlá dalšími vyjádřeními více vracet.

Ve stejném hotelu, tedy Titanic Palace v Hurghadě, zabil Petr Kramný (39) svou manželku Moniku (†36) a dcerku Klárku (†8). Dostal za to 28 let vězení.

VIDEO: Turisty tolik oblíbená Hurghada se už několikrát stala terčem útoku. Podívejte se na video útočníka z loňského ledna.

Video  Těžce zraněný útočník z hotelu v egyptské Hurghadě. Druhý útočník byl zastřelen.  - YT
Video se připravuje ...

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání