Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladá máma (†23) se nechala spoutat při sexu: Druhý den zemřela

Autor: shp - 
6. září 2017
09:42

Vzrušovala ji bondáž. Doplatila na to. Mladá maminka z anglického Birminghamu se při sexu nechala spoutat přítelem. Jenže při intimních radovánkách se zranila na ruce, dostala infekci a v ruce se jí objevila nekróza. Katie Widdowson (23) druhý den po vysněné souloži zemřela.

Když Dean Smith svazoval svou lásku, ještě netušil, že ji tím nevědomky zabíjí. I když to byla její touha. Při sexu se totiž zranila tak, že se jí do ruky dostala infekce. To ale lékaři, které vyhledala kvůli bolesti, vůbec nepoznali. Mladé mamince řekli, že si vykloubila zápěstí a domů ji poslali s léky na tlumení bolesti.

To se jí ale stalo osudným. Druhý den se ženě na ruce objevila otevřená a černající rána. Katie se udělalo šíleně zle, proto jí přítel zavolal ambulanci. To už ale bylo pozdě. Při převozu do nemocnice prodělala infarkt a zemřela. Žena totiž měla ve skutečnosti nekrotizující fasciitidu, což lékaři přehlédli.

Jde o vzácné a vysoce infekční onemocnění, které vyúsťuje v odumírání tkáně. Dean je nyní ze smrti Katie zdrcený. Moc si z toho nepamatuji. Není to něco, co jsme předtím dělali, řekl o bondáži. Nyní zůstal na výchovu malého syna sám. Partnerka mu moc chybí. Když jsme se potkali, byla to láska na první pohled,“ vzpomíná.

Relevantní – Muž zemřel při sexu s prostitutkou: 

Video  Muž zemřel při sexu s prostitutkou: Ženu od mrtvoly museli oddělit až chirurgové  - LiveLeak
Video se připravuje ...

zednik ( 6. září 2017 15:33 )

Asi měli od něčeho ty provázky špinavé. Šetřit se nevyplácí.

sores ( 6. září 2017 15:04 )

Dobře jí tak, když neví co roupama!!!!!

villon ( 6. září 2017 13:16 )

To je teda tragedye. Málokdo si to uvědomí, ale najít ženskou na takovýhle příjemný praktyky, najít v ní manželku a matku svých dětí a k tomu aby vypadala k světu, to není jen tak. Takový štěstí potká málokoho a těžko bude borec shánět nějakou druhou. BDSM salóny jsou fajn, ale když to děláte s manžou ve svý vlastní domácnosti, tak to je úplně vo něčem jinym. Přeju upřímnou soustrast a kočce samozřejmě posílám RYPko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání