Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policista Dušan (†43) se zastřelil služební zbraní: Trápil ho manželský život

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archiv Blesku)
Autor: lm - 
17. července 2017
15:41

Obrovská tragédie se stala v noci z úterý na středu v centru Žiliny. Policisté tu v bytě našli mrtvého kolegu. Dušan (†43) se zastřelil služební zbraní. Za jeho činem mohla být manželská krize.

Záchranáře a policisty přivolali sousedé, které vystrašil výstřel a krev na parapetu. Mužům zákona se naskytl otřesný pohled. Dušan (†43) ležel mrtvý na balkoně v kaluži krve. Policista se střelil do hlavy služební zbraní, která poté spadla dolů na zem. Ohledávající lékař vyloučil cizí zavinění.

Kolegové nemohou tragédii pochopit, Dušan byl prý velmi dobrý policista. „Byl bezkonfliktní, citlivý a velmi kamarádský. Svou práci miloval tak, jako svou rodinu. Ale s ní měl velké problémy. Měl manželku, ale nežili spolu a to ho velmi trápilo,“ řekl slovenskému deníku Plus JEDEN DEN jeho kolega.

Podle kolegy Dušan svůj čin patrně plánoval delší dobu. „Dost nás překvapilo, že zanechal i dopis na rozloučenou, ve kterém jasně popsal, proč si bere život. Zmínil v něm i svou manželku, pro kterou žil. Ještě před dvěma týdny jsme měli setkání při guláši a už tam měl dost divné řeči. Dost jsme se o něj báli, protože tvrdil, že ho život nebaví a uvažuje nad odchodem. Tak jsme ho raději zavezli domů, aby si nic neudělal,“ dodal policista.

Video: Loni se na Slovensku zastřelil jiný elitní policista

Video  Elitního policistu našli mrtvého.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

nika70 ( 17. července 2017 18:58 )

Právě, jako by si nemohl nic udělat doma. Což nakonec ukázal svým starostlivým kamarádům

majojo ( 17. července 2017 16:08 )

A proč jste ho, volové (myslím kolegy), zavezli domů? Měli jste ho rovnou zavézt na psychiatrii'!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání