Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Traktor v Podještědí sešrotoval auto: Záchranu řidiče komplikovali zvědavci

Autor: dce - 
10. července 2017
14:07

Děsivě vypadající nehoda se odehrála u Jablonného v Podještědí. Osobní vůz přejel z neznámých důvodů do protisměru, kde ho doslova sešrotoval traktor. Záchranu vážně zraněného řidiče komplikovaly mimo jiné zástupy zvědavců.

K nehodě došlo již v sobotu kolem páté odpoledne. Řidič osobáku z nezjištěných příčin přejel u Motorestu Stop do protisměru, kde narazil do svodidel. V tu chvíli se navíc srazil s traktorem, který mu doslova sešrotoval přední část.

„V osobním vozidle se nacházel těžce zraněný muž, jehož stav vyžadoval akutní lékařské ošetření. Jakmile byly muži stabilizovány základní životní funkce, začali hasiči s vyprošťováním pomocí hydraulických nástrojů,“ uvedla mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová. Řidič byl do nemocnice transportován vrtulníkem. 

Zásah záchranných složek značně komplikovaly davy zvědavců, kteří podle serveru Požáry.cz neuposlechli výzvy k opuštění prostoru, někteří se dokonce snažili projíždět kolem. Havarované vozy ovšem zablokovaly oba jízdní pruhy silnice.

„Nejtěžší manipulace byla s traktorem, kterému chybělo přední kolo. Další pohyb ztěžoval cisternový přívěs,“ doplnila Štrauchová.

Podívejte se na video nehody od Dolního Žandova:

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání