Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dva muži ve Slaném přepadli seniora (86): Za tmy ho zezadu strhli na zem a okradli

Lidé s Alzheimerem trpí depresemi.
Lidé s Alzheimerem trpí depresemi.  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: aba - 
10. července 2017
10:19

Bezbranného osmašedesátiletého muže napadli ve Slaném dva výtržníci ve věku dvacet a šestadvacet let. Nebohého seniora fyzicky zranili a ještě okradli.

Celá událost se odehrála už v pátek 2. července. Za tmy tu šel senior po ulici, když ho zezadu napadli dva agresoři. Povalili ho na zem a způsobili mu mnohočetná zranění na obličeji a rukou.

Bezbranného muže poté okradli o peněženku a mobilní telefon a utekli. Policie však útočníky, kteří seniorovi způsobili škodu vyčíslenou na pět tisíc korun, našla v jednom z místních barů, a to také díky pomoci bezpečnostních kamer.

„Vzhledem k další trestné činnosti, které se již v minulosti dopustil dvacetiletý muž, byl na Okresní státní zastupitelství v Kladně podán podnět k návrhu na vzetí do vazby. Obviněný byl poté za svou trestnou činnost eskortován do vazební věznice v Praze. Druhý z pachatelů je prošetřován na svobodě. Za trestný čin loupeže hrozí pachatelům maximální trest odnětí svobody až na 10 let,“ řekla policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Podívejte se na video o důchodcích v pečovatelských domech:

NatalkaRuzovka ( 10. července 2017 14:23 )

To je hrozný, co se dneska děje I ze strachu o přepadení jsem koupila své babičce SOS přívěsek https://pomocvnebezpeci.cz/nouzove-tisnove-tlacitko/gps-privesek Teď jsem o něco klidnější

escobar2011 ( 10. července 2017 10:58 )

Dědek si za to může sám ... Co se má co poflakovat tak pozdě v noci po ulicích. Slušný důchodci jsou už v tuhle dobu dávno doma v kanafasu a nelítají po ulicích

milofr ( 10. července 2017 10:48 )

Dva muži ve Slaném přepadli seniora (86) ...... osmašedesátiletého seniora strhli na zem a okradli ho ...... autor ABA je trochu retardovaný ale co v tom PLESKu jsou asi všichni takoví.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání